Преди да използвате ваксина – ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА

  Произходът на думата \“ваксина\“ идва от латинското \“ vacca\“ – крава, от което логично се вижда, че е оскотяване на човека !

  Вирусите лошо се размножават в здрави клетки. Заради това за тяхното отглеждане производителите на ваксини обикновено използват болни, генетически дефектни  животни, например мишки със специални ракови линии ( AKR ), които от самото начало са предназначени за произвеждането на експерименти. Накрая вирусите са се размножили и тогава ги инактивират, тоест убиват с формалдехид – мощна протоплазмова отрова, мутаген и канцероген ( като правило той се използва само за балсамирането на трупове ). При това самият формалдехид не изчезва никъде, а остава в обема на ваксинната доза!!!!

  Основни компоненти на съдържанието на ваксините – преди всичко това са клетки и тъкани на животни ( например клетки от бъбреците на малки маймуни или клетки от абортирали човешки плодове – използват се в частност за производството на ваксината RA 27/3/, ракови клетки от линията Hela, клетки на американската негърка Хенриета Лекс, умряла преди 40 години от рак на матката ) , генно – модифицирани клетки, кръв от кучета, овце, свине, крави, хидроизолиран желатин, силно действащи антибиотици – амфотерицин Б, неомицин и т.н. Това не е всичко! Като дезинфектанти, консерванти и прочее добавки се въвеждат големи количества фенол ( същият , с който в болниците мият тоалетните , метилиран живак, опасната клетъчна отрова феноксиетанол, тоест антифриз, хидрокси на алуминия, смазочно – охладителни емулсии, оцветители, детергенти, органични разтворители, боракс ( същият , с който се убиват хлебарките ), глицерол, сулфитни и фосфорни субстанцкии, пропилактнон и т.н.

  Ваксините често за заразявани и с външни организми. В тях бяха намирани ракообразуващ маймунски вирус SV40, пенист маймунски вирус, цитомегаловирус, вирус на птичия рак, пестивирус и кокоши вируси, вируси на кучета, зайци и даже прости едноклетъчни животни като акантамеба, наричана още амеба, изяждаща мозъка.

  Цялата тази смес се инжектира на пациентите, в това число на малки бебета по най – ефективния начин – непосредствено в кръвта, обхождайки всички естествени защитни бариери на организма!!!

  Беше доказано , че бактериалните и вирусни ДНК, въвеждани с ваксини, могат да се вградят в генома на човека и да предизвикат клетъчни мутации ( вероятно заради това стремително расте детската онкология ).

Тази адска смес и химико – биологина помия е съвременната ваксинна продукция, която в преследване на печалба оставя след себе си милиони трупове !!! За тях това е просто бизнес.

  По – лошото е , че нашите педиатри, имунолози, лекари и чиновници в здравеопазването, които са длъжни да ни защитават, за което им плащаме, ни натрапват това оръжие за масово поразяване , определяйки го цинично като “ средство за имунопрофилактика или лекарствени препарати “