My Site Preloader

Билков магазин

Консултации с диетолог Огнян Симеонов - 0899937677

Големи отстъпки! – Get 50% 

bilkov magazin

Даровете на природата

Вашите въпроси!

По-долу ще откриете въпроси от потребителите на сайта. Отговорите са от Огнян Симеонов и са строго индивидуални. Моля, не се самолекувайте, консултирайте се със специалист!

Хидроксокобаламин е най-добрата форма за човека. Б-12 от 2500 е най-силната възможна форма в света. Една ампула вдига нивата около 1000 pg/ml. Това е лабораторно доказано. Нашите съвети са една опаковка от 5 бр. ампули да се постави в рамките на 10-15 дни. След това по 1 ампула на 6 месеца за поддъжащи високи нива. Тази формула  се отнася само и за Б-12 от 2500 микрограма.

Най- добре се свържете с нас,за да ви дадем насоки. Повечето твърдения на професори и лекари е че, след поставяне на задължителните ваксини се появяват тези характерни обриви. Съветваме Ви да се изследвате за тежки метали: живак, олово, алуминий и по ваше желание, цинк. Тези изследвания се правят за момента в София. Свържете се с нас,за да ви кажем и за други насоки, според населеното място. Има и специално мазило „Пигменто“ за виталиго в сайта

Може да Ви се помогне с ТЕС (техника за емоционална свобода) в сайта има пълна информация и видео за техниката. На Вашата позната е помогнато по същият начин.

Най- добрият естествен витамин Ц е растението АМАЛАКИ в сайта ни има информация. Или аскорбинова киселина C6H8O6 чиста за анализ.

Това което Ви препоръчвам е да се запознаете с техника за емоционална свобода от дясно видеото в сайта. Има и точно описание в сайта как се прилага.

Не се налага задължителен прием на пробиотици докато се взима ЦДС. Желателно е периодично да се приема пробиотик за да се поддържа баланс на чревната флора.
Пробиотиците са смесена култура от бактерии, които подобряват микрофлората на организма, който ги приема. Това са живи микроорганизми, които действат благотворно на човешкия организъм. Те не са постоянен обитател на човешката микрофлора и затова трябва да се грижим да ги набавяме. ЦДС може да премахва само ПАТОГЕНИТЕ.

Прочетете внимателно статията за щитовидната жлеза
Ще разберете, че когато прочистите тялото си, ще може да оправите и причинно следствените проблеми. Съветваме ви и прием на йодис

Съветваме Ви преди да поръчате продукт да се обадите за безплатна консултация на нашите телефони. Винаги има причина и следствие на здравословните проблеми. Добре е първо да прочистите тялото си с ЦДС + комбинация ДМСО и след това да пиете каквото и да е. Сириус Д не би трябвало да обостря проблемите Ви.

Привет! Според нас преди толкова много да ви объркат е могло да опитате доста други алтернативни неща даващи резултати за вашият проблем преди тези манипулации да са направени на вас. Сега след нанесените щети ако решите да взимате сириус Д е добре да взимате максимална доза от 4 бр. месено поне 3 месеца. Според нас приема на СТЕМЕНХАНС  ще даде още по добри резултати заради клиничните доказателства и месечно ще ви е нужна само 1 опаковка. За още по добри резултати е добре да направите прочистване на цялото тяло с ЦДС от вируси, бактерии и паразити заради честите причини на заболяванията причинени от тези патогени живеещи вътре в нас. За повече информация за преведени филми на български доказващи причината на заболяванията натиснете ТУК и внимателно изгледайте много интересни преведени филми.

Запознайте се  много подробно с ЦДС  има огромен успех с причината на заболяванията.

Препоръките от нас са да приемате две неща и състоянието  Ви до  два дни ще се подобри и ще бъдете голям привърженик на билките. Меносан и другото е магнезиево олио или гел за приемане през кожата.
Свържете се с нас по скайп и ще ви подарим книга за приемане на магнезий през кожата.

Стеменханс  е първият по рода си в уелнес индустрията и единственият, научно доказан продукт в новата категория хранителни добавки. Ще намерите отговорите в подробно видео на български:http://www.btv.bg/shows/duhat-na-zdraveto/videos/video/1449862532 На английски има много голяма и подробна информация за продукта. Ваше и мое лично мнение, че стеменханс излиза по евтино от сириус Д за един месец прием. Дори може да се закупи на цени на едро ако решите да станете сътрудник и го прави много по достъпен. Регистрацията можете да направите  тук: http://dietolog.stemtech.com/
Може да се взима и профилактично и това гарантира да сме още по здрави. За мен на първо място е положителното мислене. Ако желаете мога да ви дам безплатен съвет на скайп или телефон за какъв проблем желаете да го взимате.

След като сте опитали всичко и не е помогнало е добре ако желаете да опитате алтернативен метод. Семейството на херпесните вируси включва Herpes simplex virus (HSV) 1 и 2, Epstein Barre Virus (EBV), Chicken Pox (Varicella zoster), Cytomegalovirus (CMV) и някои неотдавна открити вируси. Според нас  Herpes simplex virus 2 е причината за вашият проблем. Най често се появява след понижен имунитет, което се вижда от ниския брой на белите им кръвни телца (под 5 000 в мм3). Ние съветваме веднага да се вземете 1 капсула кайен с всяко хранене и 8 пъти по 1 таблетка лизин за деня от по 500 мг. Кайенът забавя скоростта на придвижване на вируса по нерва. Може да си направите и рецепта от лизинова каша. Смачкайте с дървена лъжица една таблетка лизин и прибавете по една щипка витамин С на прах (амалаки) или друго истинско  +  цинков окис. Запазете част от тази смес за друг случай. Добавете няколко капки вода към малка част от горната смес и разбъркайте, докато се получи паста. Намажете добре засегнатият участък. Най добре според нас е да премахнете причината за появата. Можете да се свържете с нас и да ви пратим книгата на д-р Хулда Кларк : ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ. скайп: dietolog

Липсата на минерали и витамини води до най различни здравословни проблем: http://vbox7.com/play:001b01a9&ef=1 Според мен ви е нужен селен капки. На всеки казвам за магнезиево олио

Пайлекс го има като крем и таблетки. Може да ползвате само крем външно ако е за хемороиди. Съчетанието на двете е най добре и по бързо действа.

Разбира се, че може да се приема. Миля, че трябва да обърнете по сериозно внимание на стреса за самата новина. ТЕС ще  помогне. Вижте видеото от дясно  www.bilkolechenie.net

Добавката е желателно да се взима и по време и след  това. По желателно е да изгледате филмите на края на статията за сириус Д. Те са много важни за вашият случай.

Може да се отслабва с всичко, което ограничава прием на храна. Ако на опаковката пише да се замени едно хранене с дадено вълшебно хапче или сироп от какво ще намалим теглото си?  При лишаване от храна е от мускулната ни маса. Нашата цел е да стане от излишните ни мазнини. Най доброто според мен е хранене по 4-5 пъти дневно.

Съветваме ви  да се мажете 1-2 пъти дневно на засегнатите места с магнезиево олио или гел. в началото може да ви сърби или щипе. Вземете си спрей със сребърна вода и пръскайте местата и след няколко минути нанесете от гела или олиото.  Свържете се на скайп: dietolog и напишете да ви дадем електронна книжка за магнезиевите продукти.

В описанието на СИРИУС – Д  е написано и изследвано лабораторно  дълги години, че възстановява всичко. Количеството на едно бурканче е 360 мл. пълно до горе. Нетното количество е 100гр. и е много леко. Приема  се индивидуално според таблицата. За да се усети резултат е препоръчително поне 5 бр. СИРИУС – Д.    Всички изследвания са документирани и одобрени от д-р. Св. Спасов  от Министерството на земеделието и храните и от началника на Научно-изследователска лаборатория към (ВМА) ст. н. с.  М. Аляков.

При всички видове хепатит и проблеми с черен дроб се препоръчва: Хепапротект в съчетание с вазулив за по добро прочистване на черен дроб.  Ако желаете може да направите пречистване и детоксикация на всички органи с тази билкова програма

Здравейте, бихме ви препоръчали да приемате “ Цистон„. Това е евтин и същевременно много ефикасен вариант за борбата срещу инфекциите в уринарния тракт. Без никакъв проблем можете да го съчетавате с мечото грозде, което пиете.Освен това, ви напомняме да пиете минимум по 2 литра вода на ден, за да може организма ви да се изчисти от насъбралите се токсини

Вашата количка Затвори