Паракил-9 – ParaKill-9

Билкова тинктура с мощно противопаразитно действие – подпомага естествените антиоксидантни функции на организма и
допринася благоприятно на имунната система.

Представяме Ви най-мощният параубиец ПАРАКИЛ-9 

Работи много успешно за всички досега срещани от нас и регистрирани чрез тест  за паразити, в това число протозои, кръгли червеи, метили, тении, както и новия паразит Фунис вермис.

ПАРАКИЛ-9 унищожава паразитни цисти в черния дроб и далака.

Използва се за лечение на: Рибна тения, Шистозома, Малария, Ларва мигранс

Всички билки, участващи в състава на ПАРАКИЛ-9 противопаразитна тинктура са разрешени за употреба в Европа. Това са нетоксични билки, които са изцяло обработени и съхранявани в био среда. След което по специален начин са извлечени етеричните масла от тях. Корен от Решетка, сухи венчелистчета от слънчоглед, подправката Карамфил, корен от Бял оман и сухи листа от праскова. Тази комбинация от билки се поставя в 30º етанол. Тя осигурява превъзходно противопаразитно действие, без да натоварва излишно черния дроб.

Прием на ПАРАКИЛ-9

Тинктурата ПАРАКИЛ-9 е въведена в употреба от фирма „СТЕЛАР-9”ЕООД и досега няма нито едно оплакване от пациенти. Разбира се, необходимо е спазване на предписаните дози. Приемът на ПАРАКИЛ-9 е както следва:

Виж листовката

Малко предистория и фактология

Паразитите представляват сериозен здравен проблем за хората. Някои видове паразити могат да живеят дълго в организма на човека, например до 25 години. Други за краткото време на своя живот (3 месеца) необратимо разрушават здравето и застрашават живота.

Най-опасното паразитно заболяване е маларията. Най-опасното животно на нашата планета, вземащо най-много жертви годишно, не е лъвът, крокодилът или опасните отровни змии, или паяци, а именно маларичният комар.
Според Световната Здравна Организация за 2015 година от малария са се заразили 214 милиона души и от тях са починали 438 хиляди. А според последната статистика от 2019 година заразените са 228 милиона, а за 2017 г. – 231 милиона. Починалите през 2018 г. в световен мащаб са 405 хиляди. Наистина маларията е бич не само в държавите в Африканския регион, но и в Източното Средиземноморие. И докато в Африка е концентрирано вниманието на СЗО, поради ендемичността на заболяването, то в развитите държави никой не търси малария. Болестта обаче присъства с немалък дял от щама на Plasmodium falciparum – цели 71% от доказаните случаи. Маларията напоследък настъпва на север, поради измененията на климата.

Видове паразити

Едноклетъчните протозойни паразити, при малкия си размер, се разпространяват по кръвен път и могат да достигнат дори до мозъка. Така например, амебите (Амебиаза) често се преместват от червата към черния дроб и далака. Токсоплазма гондии (Токсоплазмоза) може да се засели в яйчниците на девойките и да причини безплодие, или раждане на умствено увредено дете. Ламблия Жиардия (Ламблиоза, Жиардиаза) сериозно уврежда ензимите за смилане на дизахариди и произвежда собствени протеолитични ензими. Те предизвикват възпалителни процеси в ендотела на червата и така се получава ненормална пропускливост на чревните стени.
По-големите паразити като кръгли глисти, тении и метили не само консумират полезни за нас вещества, но едновременно с това отделят много токсини, които тровят организма. В резултат на това човек се чувства изтощен, безсилен, болен, страда от храносмилателни проблеми, кожни обриви, алергични реакции и хормонални смущения и не знае от какво е всичко това.