ММС 2 (Калциев Хипохлорит)

ММС 2 – е висококачествен Калциев Хипохлорит – 78% и попадайки във вода се превръща в Хипохлорна Киселина

Човешкото тяло произвежда високо ефективен антимикробен разтвор, наречен хипохлорна киселина, за да се бори с инфекцията. Белите кръвни клетки, освобождават този естествен оксидант, за да се бори с нахлуващите патогени.


Хипохлорната киселина, произведена от имунната система на човешкото тяло:1. Реагира лесно, с многообразие от микробни подклетъчни съединения.
2. Пречи на техните метаболитни процеси.
3. Убива отделната незащитена бактерия, в рамките на милисекунди.Когато нахлуващ патоген или инфекция застрашава човешката клетка, имунната система на организма реагира, унищожавайки патогена, преди той да навреди на клетката. Нахлуващите патогени, са погълнати от белите кръвни клетки, наречени неутрофили, чрез процес на фагоцитоза.
А. Когато рана разрушава човешката кожа, създава портал за нахлуването на вредни патогени в човешите клети.
Б. Неутрофилите, които са вид бели кръвни клетки, живеят в човешките кръвоносни съдове.
В. Когато патогените нахлуват в човешката клетка, неутрофилите пътуват до инфектираното място, за да унищожат нахлулите патогени. Първата стъпка в този процес е, поглъщането на патогена.
Д. След като неутрофилът напълно обгражда патогена, той произвежда окислител – хипохлорна киселина. Хипохлорната киселина е биоцид, което означава, че убива органични материали. Веднъж произведена от неутрофила, тя убива бактерията почти незабавно.
Препооръките при онкозаболявания е съчетание с  ЦДС по протокол 2000 в линка: Прием на ММС2 по протокол 2000 от дясно търсете протоколи

ММС -2 от 60 капсули по 400мг.( висококачествен калциев хипохлорит 78%)

Можете да поръчате от тук