Лимони срещу РАК!!!

„Полезна информация, която може да помогне на някой…

И така, една супена лъжица чист лимонов сок (не концентратите в бутилка) в чаша вода всяка сутрин. Какво може да причини това?

Изненадващите ползи от лимона!

Институтът по науки за здравето в Балтимор. Това е последното откритие в медицината, което е ефективно срещу рака!
Лимонът е чудотворен продукт, който убива клетките на рака. Той е около 10000 пъти по-силен от химиотерапията.
Но защо ние не знаем за това? Защото има лаборатории, заинтересувани от производството на синтетични версии, които да им носят огромни облаги… Вие сега можете да помогнете на ваш приятели като го уведомите, че лимоновият сок е полезен в превенцията на болестта. Неговият вкус е приятен и не води до ужасните последици на химиотерапията. Колко много хора ще починат докато се държи тази дълбоко пазена тайна, която подлага на риск ползите на мултимилионерните огромни корпорации? Както знаете, лимоновото дърво е познато в негоните вариации като лимон и лайм. Вие може да ядете плодовете по различен начин: да ядете вътрешността на плода, да изстисквате сок, да приготвяте напитки, сорбети, сладкиши и т.н. Той е познат с многото си достойнства, но най-интересното от тях е ефектът, който провежда върху кистите и туморите. Това растение е доказано средство срещу всички типове рак. Някои казват, че е много полезен за всички варианти на рака. Смята се също, че е антибактериален спектър срещу бактериални инфекции и гъбички, ефективен срещу вътрешни паразити и червеи, той регулира кръвното налягане, което е много високо и е антидепресант, борейки стреса и нервните разстройства.
Източникът на тази информация е удивителен: Идва от един от най-големите производители на лекарства в света, и казва, че след повече от 20 лабораторни теста след 1970 г., резултатите от екстрактите показват, че: Лимонът унищожава зловредните клетки на 12 вида рак, включващи дебелото черво, гърдите, простатата, белите дробове и панкреаса… Съставките на лимона показват, че той е 10000 пъти по-добър от продукта Adriamycin, лекарство обикновено използвано за химиотерапия в света, забавящо растежа на раковите клетки.
И какво е още по-поразителното: Този вид терапия с екстракт от лимони само унищожава зловредните ракови клетки и въздейства върху здравите клетки.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street , Baltimore , MD1201

 

Горещо Ви препоръчвам филмите:  1) Food Matters (Храната е от значение) доказващ, че витамин „С“  унищожава РАКА 

 

2)  Cancer Is Curable NOW (Ракът е лечим СЕГА) (2011)                             

 

3) Forks Over Knives / Вилица или скалпел? (2011)                         

 

Може да ги свалите свободно от тук: http://www.kolibka.com/2.html 

Още по темата: Излекуване на рак