Колоидно злато? Сега вече няма тайни!

colloidal gold

Колоидното злато, пренебрегвано и умаловажавано!?


Индустрията, дълго време е няма и премълчава десетките ползи от колоидното злато, за здравето ни и изключителните му качества благоприятстващи човешкия организъм – по-здрав, защитен и с по-силен имунитет.


Сега, истината вече не е тайна, а информацията е достъпна за всички хора, защото е полезна и трябва да научим.

Какво всъщност е „колоидно злато“?
Колоидното злато може да се определи като хранителна добавка. Това е разтвор на ултра чиста дестилирана вода със суспендирани в нея микро частици злато с минимална чистота от 99.99%

Колoидното злато, на първо място стимулира работата на мозъка и има благоприятно действие върху нервната ни система.
Колоидното злато помага успешно при „хората на деня“, хора водещи динамичен живот и постоянно подложените на стрес, както и хората с вече компроментирана нервна система.
Помага при усилено умствено натоварване. Засилва имунитета и съпротивителните сили срещу различни възпаления и негативни въздействия причинени от много зловредни микроорганизми.

Някои от безспорните му качества: Действа като противовъзпалително и антиоксидант за човешкия организъм; Стимулира работата на сърцето и подобрява сърдечния ритъм и кръвообращението; Има многобройни ползи за кожата, нейната еластичност, клетъчно делене, козметична пигментация, колагена и защитата от слънчеви и различни кожни дразнители; Възстановява функциите на жлезите с вътрешна секреция; Действа положително на храносмилателната система; Подобрява състоянието на мускулите и ставите; Стабилизира терморегулацията на тялото, особено при настинка и треска; Намалява зависимостта към алкохола; Повишава либидото и сексуалната функция; Има укрепващо и тонизиращо действие върху целия организъм.

Вижте повече за колоидното злато ТУК