Гъбата Кордицепс спомага за цялостното засилване на организма

Тялото с всички сили се опитва да неутрализира външните замърсители и да се бори с токсините, но без наша помощ не може да се случи. Когато равновесието в организма се наруши, имунната система е в опасност, следствие на което се появяват:
алергии;
рак;
сърдечно-съдови заболявания;
затлъстяване;
депресия;
синдром на хронична умора;
преждевременно стареене.


Имунната система е сложна мрежа от органи, които реагират на вирусите и бактериите. Ако лесно се разболявате, значи имунната ви система не е устойчива. За да се избегнат каквито и да е заболявания, най-важно е да защитите имунитета си.

Като част от китайската кухня Кордицепс се използва в супи и различни ястия със свинско и пилешко месо. Някои от неповторимите му качества включват:
Възстановяне на енергията в организма.
Създаване на силен и устойчив имунитет.
Лекуване на белодробни проблеми.
Укрепване на функциите на бъбреците.


През 1993г. се случва нещо забележително. Три китайски спортистки поставят световни рекорди в Националните игри в Китай и треньорът им признава, че дължи успеха на интензивното включване на гъби Кордицепс в менюто на момичетата. Много от хората са впечатлени и започват масово да използват екстракт от гъбата за енергия и жизненост. Днес редица изследвания също доказват многобройните ползи на този вид гъби за здравето.
Проучване в Американския колеж по спортна медицина показва, че Кордицепс във вид на хранителна добавка увеличава снабдяването на организма с кислород и подобрява физическата издръжливост и устойчивост.


Ползите от Кордицепс за здравето на човека:
намалява умората;
подобрява физическата издръжливост и устойчивост;
облекчава астмата;
подпомага сексуалната функция;
подобрява либидото при мъжа и жената;
спомага за здравословната функция на белите дробове;
подобрява функциите на бъбреците и черния дроб;
поддържа нивото на холестерол в норма;
подобрява дишането.


Както младите, така и по-възрастните могат да се възползват от уникалните предимства на гъбата Кордицепс, която се предлага най-често като хранителна добавка под формата на капсули. Свойствата на гъбите Кордицепс, още наричани „Божествения подарък”, са познати от 5000 години, но векове наред са били достъпни само за императори. Днес тя се разпространява свободно в целия свят и гарантира прилив на изключителна сила и енергия.

Можете да закупите през този линк