0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
Активиран кварцетин


Цена: 31.20 лв.
Кварцетин - биофлавоноиден комплекс

Съдържание в една капсула:
кверцетин - 336,70 mg , магнезиев стеарат - 7,60 mg,
магнезиев аскорбат - 245,70, бромелаин - 100 mg

Кверцетинът е биофлавоноид, който се съдържа най-много в цитрусите, има антиоксидантно действие и подпомага изчистването на организма.

Кверцетинът е широко разпространено вещество, открито в ябълките, лука, боровинките, черния и зелен чай, червеното вино, зелените листни зеленчуци и бобови растения.  

Кверцетинът е антиоксидант, който ни помага да се борим с остаряването и "градивните елементи", който укрепва стените на клетките е и мощен противовъзпалителен агент. Това е особено полезно веществото за капилярите - малките капиляри, които подхранват нашите тела. Много често в различни заболявания стените на капилярите започват да се рушат. И тогава телата ни са лишени от хранителни вещества и кислород.

Ако се нормализира капилярната циркулация, много здравословни проблеми изчезват.

Кверцетинът се използва за профилактика и лечение на нарушения на мозъчното кръвообращение, сърдечна и съдова болест. Той подобрява притока на кръв, предпазва микросъдове и клетъчните мембрани от свободните радикали в организма. Перфектно премахва главоболие, свързани с спазми на мозъчните кръвоносни съдове, подобряване на цялостното емоционално състояние, и връща на жизнеността и активността. 

Кверцетинът предпазва клетъчните мембрани, инхибира процеса на стареене на клетките на кожата, миокарда и роговицата. Той е инхибитор на ензима алдозна редуктаза, който превръща глюкозата в кръвта в сорбитол. Кверцетинът има положителен ефект за намаляване на натрупването на сорбитол в лещите, като по този начин забавя образуването на катаракта. Достатъчно ниво на дневен прием на кверцетин е от съществено значение превантивна стойност при заболявания и нарушения на зрението.

Съдържание в една капсула: кверцетин - 336,70 mg; магнезиев стеарат - 7,60 mg; магнезиев аскорбат- 245,70 mg; бромелаин -100 mg; Помощни вещества: емулгатор - магнезиев стеарат, желиращ агент-желатин.

Начин на употреба:3 капсули дневно между храненията.

Опаковка:50 капсулиКатегории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved