0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
витамин Б 12 Минерален комплекс - Together Health


Цена: 20.00 лв.


B12 комплекс представлява хранителна добавка витамини и минерали в своята цялостна хранителна форма, което позволява тяхното по-лесно и бързо усвояване. Бъдете сигурни, че си набавяте всички необходими хранителни вещества, доверете се на мултивитамин B12 комплекс. Този продукт е изключително подходящ за вегетарианци и вегани.

B12 комплекс на Toghether Health представлява лесно усвоима и комбинация от витамини и хранителни вещества, тъй като те са запазени в своята цялостна хранителна форма. Поради тази причина не е нужна прекомерната консумация на този продукт, той бива лесно приет от организма, без да дразни стомаха и да пречи на безпроблемното храносмилане. Съставът му е изцяло натурален, съдържащ много минерали и витамини, които често липсват във веганските и вегетарианските хранителни режими. B12 комплекс подпомага правилното усвояване на веществата, увеличава силата и енергията и подобрява кислородния обмен в тялото като осигурява здравословна подкрепа за целия организъм. Капсулите се създават на ниски температури и по този начин в тях се запазват полезните им съставки като: флавоноиди, ензими, хлорофил, аминокиселини и минерали.

Морските червени водорасли Lithothamnion Calcareum усвояват ценните минерали и соли от морската вода. Те са богат растителен източник на витамин B12. Концентратът от морков стимулира усвояването на витамин B12 и неслучайно е част от този комплекс.

Съдържание: Морски водорасли Lithothamnion Calcareum, минерално подобрена мая*, концентрат от морков, концентрат от мая*, обвивка на капсулата от растителна целулоза.
*=без съдържание на кандида. Без известни алергични реакции. Не съдържа глутен, веган.

Две капсули съдържат: Витамин В12 (Метилкобаламин) – 20 µg (800%), Желязо – 9 mg (64%), Цинк – 7 mg (70%), Калций – 280 mg (35%), Магнезий – 0.5 mg, Йод – 120 µg  (80%), Витамин А  – 1000 µg RE (125%); %=препоръчителен дневен прием

Начин на употреба: 2 капсули на ден, като хранителна добавка по време на хранене или на гладно.

Да не се превишава дневната доза! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Съхранявайте на хладно и сухо място на температура под 25⁰С.


Този витамин B12 част от серията Whole Vits  на английската марка висококачествени добавки Together.

Защо е важно да приемаме витамини?

Човешкият организъм се нуждае от тринадесет различни витамина, за да живее и да бъде здрав. Тези мънички молекули участват в хиляди химични реакции, които изграждат тъканите и органите, осигуряват енергия от храната, пречистват токсините, предпазват от инфекции, възстановяват увреждания и позволяват на клетките да комуникират помежду си.

Организмът не може сам да произвежда витамини и разчита да ги получават от съответните храни. Някои от тях (мастноразтворимите витамини) могат да се съхраняват.  Други, сред които и витамините от група В, са водноразтворими и запасите от тях трябва да се обновяват всеки ден. Ако не приемате достатъчно от даден витамин, запасите ви ще намалеят, ще получите граничен недоимък, а впоследствие сериозен дефицит като скорбут (при недостиг на витамин С) или берибери (при недостиг на витамин В1). Колкото повече намаляват запасите ви, толкова по-тежки ще бъдат последствията, които могат да доведат и до смърт.

Защо е важно да приемаме витамин B12?

Един от тези тринадесет витамина, от които се нуждае организмът, е витамин B12. Той в много отношения се държи като останалите дванадесет. В някои важни отношения обаче е по-странен, а част от отличителните му черти го правят и по-труден за усвояване в достатъчна степен от милиони хора.

Образува и регенерира червените кръвни клетки, с което предотвратява развитието на анемия. Подпомага растежа и усилва апетита при децата. Има роля в синтеза и регулацията на ДНК, както и в производството на мастни киселини и енергия в организма.. Поддържа нервната система. Допринася за правилното оползотворяване на мазнини, въглехидрати и протеини.

Ако сте вегетарианец или сте изключили яйцата и млечните продукти от менюто си, то вие се нуждаете от В12 добавка. Това се отнася и за хората, които обичат да си попийват. В комбинация с фолиева киселина, витаминът може да се окаже най-ефикасното средство за възстановяване на жизнеността. За любителите и консуматорите на големите количества белтъчини, витамин В 12 също ще е от полза, тъй като действа синергично с почти всички В-витамини, както и с витамините А, Е, С. При жени непосредствено преди и по време на менструация, витамин В 12 в рамките на В-комплекса може да бъде много полезен. При възрастните хора абсорбцията на В 12 е затруднена, затова се налага да се прибегне до инжекции.

Защо да изберете Минерален комплекс с  витамин B12 на Together?

Това е хранителна добавка, насочена към хората със специфични режими на хранене. към тези изключващи продукти от животински произход. Витамините и минералите в нея са в своята цялостна хранителна форма, което позволява по-лесното и по-бързото усвояване от организма. В изцяло растителната капсула ще откриете морски водорасли, които са източник на калций. Добавени са минерално подобрена мая, както и екстракт от нея, които не съдържат кандида, но подсигуряват витамин В12, желязо, цинк и йод. Добавения екстракт от морков съдържа бета каротен. Посредством внимателно контролирани ниско температурни процеси, естествено са запазени флавоноидите, ензимите, хлорофила, аминокиселините и есенциалните минерали, намиращи се в използваните съставки.

Начин на употреба:

Приемайте 2 капсули дневно по време на хранене или самостоятелно.
Не надвишавайте препоръчителната доза, освен ако това не е препоръчано от наблюдаващия ви специалист. Този продукт не е заместител на разнообразния начин на хранене. Да се пази далеч от деца.

Всеки две капсули осигуряват:

Витамин В12 (Метилкобаламин) 20µг (800%)
Желязо 9мг (64%)
Цинк 7мг (70%)
Калций 280мг (35%)
Йод 120µг (80%)
Витамин А (Бета Каротен) 1000µг (125%)

Състав: морски водорасли Lithothamnion Calcareum, минерално подобрена мая*, концентрат от морков, концентрат от мая*, капсула от растителна целулоза
* без съдържание на кандида. Без известни алергични реакции

Ако желаете чиста форма на Б-12 хидроксокобаламин ампули влезте ТУК

Производител: Together Health LTD/ Великобритания.

Минерален комплекс с B12 60 капсули I Together Health

 • Усилва имунните реакции
 • Подобрява възпроизвеждането на кръв
 • Поддържа нервната система
 • Предотвратява проблеми със съдовете и сърцето
 • Съдейства за добрия метаболизъм
 • Грижи се за здравето и целостта на дермата
 • Подпомага костната система и опорно-двигателния апарат
 • За безпрепятственото транспортиране на кислорода до всички тъкани и клетки
 • Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 капсули е на невероятна цена от Together Health

Минерален комплекс с B12 от Together Health поддържа функциите на нервната система и укрепва имунитета.Какво знаем за Минерален комплекс с B12?

Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 capsules от Together Health на супер цена представлява комплекс от естествени хранителни минерали, Витамин А и Витамин Б12. Комплексът от тези вещества се усвоява изключително добре от организма, тъй като те са в цялостната си хранителна форма. Продуктът е изцяло на растителна основа и е подходящ за хора, лишени по една или друга причина от здравословните елементи на месото, а освен това е нежен към стомаха, не предизвиква дискомфорт и се понася много леко от храносмилателния тракт.

В състава на хранителната добавка специално място е отредено на Витамин Б12. В научната си история този витамин е успял да се отличи съществено, като за откритието му група американски учени дори получила Нобелова награда. Изследванията на Уилям Мърфи, Джордж Уипъл и Джордж Майнът били посветени на изучаване причините на развитието на анемия. Мърфи успял да установи, че страдащите от анемия животни благополучно се лекували при употребата на черен дроб в храната им. Уипъл и Майнът малко по-късно отделили от животинския черен дроб фактор, който помагал на кучетата да се избавят от анемията. Това вещество било цианкобаламин или витамин Б12.

Как действа Vitamin B12 & Diet Support Daily на капсули?

Витамин Б12, включен в състава на Минерален комплекс с B12 от 60 капсули, е изключително ценен за организма на човека. Той съдържа в себе си кобалт и цианогрупи, които са много необходими за тялото. Основната функция на кобаламина е производството на кръв, което помага на еритроцитите да се развиват. Неоценима е функцията на този витамин в образуването на нервни влакна и има значително влияние върху обмена на веществата. Основната полза от него е регулирането на кръвообразуването. Освен това Vitamin B12 & Diet Support Daily от Together Health на добра цена, оказва влияние върху обмена на мазнините в тъканите на черния дроб и на холестерола в кръвта. Съдейства за синтезирането на аминокиселини, ДНК клетки и за протичането на процесите на преработка на въглехидратите и мазнините. Подпомага тези тъкани, които най-често са подложени на делене, включително имунните, тези на горната част на корема, кожата и кръвта. Дефицитът на Б12 води до разрушение на нервната система, тъй като той отговаря за защитната обвивка на нервите. При неговия недостиг се наблюдават нервност, обща умора и слабост, бледо-жълтеникава кожа, понижен апетит, болки в гърба, усещане за изтръпване в мускулите.

Минерален комплекс с B12 на топ цена подпомага възпроизвежданрто на кръв и укрепва коститеДруг главен компонент в съдържанието на Минерален комплекс с B12 на капсули от Together Health е микроелементът Цинк, който е един от най-важните микроелементи за човека, за неговото здраве и красота. Неговата полза се изразява в това, че той поддържа имунитета в идеално работещо състояние. Без него не е възможно нито продуцирането на клетки на имунната система, нито адекватната реакция срещу външните и вътрешните дразнители, представляващи заплаха за здравето. Vitamin B12 & Diet Support Daily на топ цена съдейства за регенерацията на тъканите в организма. В частност, установено е, че зарастването на раните при дефицит на Цинк протича много бавно, а самите тъкани не са пълноценни, често се появяват белези. Здравето на костната система, а и на опорно-двигателната система не е възможно без калций. Това го знаят дори и учениците. Но малко хора знаят, че ползата от Цинк във формирането на здрави кости, връзки и зъби е не по-малко значима. Хранителната добавка Минерален комплекс с B12 от 60 капсули поддържа и стомашно-чревната система и подпомага пълноценното й функциониране. Стимулира за по-оптималното усвояване на Витамин А, като възпрепятства натрупването му в черния дроб. Много Цинк се отделя от тялото по време на еякулация или потене, за това, този продукт се препоръчва за хора, които имат активен сексуален живот и за тези, които се занимават интензивно със спорт.

Калций също присъства в редицата на Vitamin B12 & Diet Support Daily на Together Health. Той подпомага метаболизма и премахва нарушенията в обменните процеси. Достатъчното количество Калций в тялото значително намалява рисковете от развиване на различни заболявания, като например захарен диабет или рак на дебелото черво. Калцият представлява незаменим компонент за сърдечно-съдовата система, ефективно способства понижаването на артериалното налягане и извежда от човешкия организъм излишния натрий, който води до хипертония. Безусловно, ползата на Минерален комплекс с B12 на капсули на разумна цена е огромна.

Минерален комплекс с B12 на специална цена от Together Health намалява кръвното налягане и понижава холестеролаВитамин А, част от състава на тази хранителна добавка, е нужен за здравето на дермата и лигавиците, а също и за нормалното функциониране на очите. Той повишава съпротивлението на тялото към инфекциите, регулира нивата на хормоните и стимулира процесите на обновяване в кожата. Привежда в норма функционалността на нервната система и защитава от увреждане на лигавиците на дихателните пътища и храносмилателния тракт.

В съдържанието на Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 капсули на Together Health присъства и Йод. Той нормализира работата на щитовидната жлеза и регулира множество процеси в тялото, включително развитието и растежа на организма, а също и обмена на вещества. Регулярното приемане на хранителната добавка подкрепя нервната система и нормализира дейността на главния мозък. Освен това защитава от сърдечни патологии и предпазва от тромбообразуване, понижава и количеството вреден холестерол. Подкрепя и функционалността на репродуктивната система и при двата пола, а също така помага за справянето с излишните килограми. Едновременно с това дава енергия и влияе благоприятно на дермата, зъбите, косите и ноктите.

Желязо е последният, но не и по-важност елемент, който е включен в композицията на Минерален комплекс с B12. Той съдейства за съхранението и транспортирането на кислород в тялото. В състава на еритроцитите се намира белтъкът хемоглобин, на който всяка молекула има четири атома на Желязо. Те свързват кислорода, който преминава през кръвоносните съдове на белите дробове и го доставят в тъканите. Когато тялото изпитва дефицит на Желязо този процес бива нарушен, затова се препоръчва приемът на Vitamin B12 & Diet Support Daily от Together Health 60 капсули на добра цена. Освен това продуктът подпомага обмена на холестерол, съдейства за разрушаването на отровните вещества във вътрешността на организма и частност в черния дроб, стимулира производството на ДНК и провокира отговор на имунната система при бактериални или вирусни инфекции. Задейства окислително-възстановителните реакции и подпомага енергийния метаболизъм.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно преди или с прием на храна.

Дозировка: 2 капсули.

Дози в опаковка: 30.

Състав: Стойност: %ПДД

Витамин В12 (Метилкобаламин) 

20 мкг 800%

Желязо

9 мг 64%

Цинк

7 мг 70%

Калций 

280 мг 35%

Манган

0,5 мг *

Йод

120 мкг 80%

Витамин А (Бета Каротен) 

1000 мкг 125%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: морски водорасли Lithothamnion Calcareum, минерално подобрена мая*, концентрат от морков, концентрат от мая*, капсула от растителна целулоза.

* Без съдържание на кандида.

Не съдържа: пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти и ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

- Източник: https://biomall.bg/bio-naturalni-hranitelni-dobavki/za-mozuchna-funkciya/vitamin-b12-diet-support-daily-mineralen-kompleks-kapsuli-together-health-cena

С

 • Усилва имунните реакции
 • Подобрява възпроизвеждането на кръв
 • Поддържа нервната система
 • Предотвратява проблеми със съдовете и сърцето
 • Съдейства за добрия метаболизъм
 • Грижи се за здравето и целостта на дермата
 • Подпомага костната система и опорно-двигателния апарат
 • За безпрепятственото транспортиране на кислорода до всички тъкани и клетки
 • Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 капсули е на невероятна цена от Together Health

Минерален комплекс с B12 от Together Health поддържа функциите на нервната система и укрепва имунитета.Какво знаем за Минерален комплекс с B12?

Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 capsules от Together Health на супер цена представлява комплекс от естествени хранителни минерали, Витамин А и Витамин Б12. Комплексът от тези вещества се усвоява изключително добре от организма, тъй като те са в цялостната си хранителна форма. Продуктът е изцяло на растителна основа и е подходящ за хора, лишени по една или друга причина от здравословните елементи на месото, а освен това е нежен към стомаха, не предизвиква дискомфорт и се понася много леко от храносмилателния тракт.

В състава на хранителната добавка специално място е отредено на Витамин Б12. В научната си история този витамин е успял да се отличи съществено, като за откритието му група американски учени дори получила Нобелова награда. Изследванията на Уилям Мърфи, Джордж Уипъл и Джордж Майнът били посветени на изучаване причините на развитието на анемия. Мърфи успял да установи, че страдащите от анемия животни благополучно се лекували при употребата на черен дроб в храната им. Уипъл и Майнът малко по-късно отделили от животинския черен дроб фактор, който помагал на кучетата да се избавят от анемията. Това вещество било цианкобаламин или витамин Б12.

Как действа Vitamin B12 & Diet Support Daily на капсули?

Витамин Б12, включен в състава на Минерален комплекс с B12 от 60 капсули, е изключително ценен за организма на човека. Той съдържа в себе си кобалт и цианогрупи, които са много необходими за тялото. Основната функция на кобаламина е производството на кръв, което помага на еритроцитите да се развиват. Неоценима е функцията на този витамин в образуването на нервни влакна и има значително влияние върху обмена на веществата. Основната полза от него е регулирането на кръвообразуването. Освен това Vitamin B12 & Diet Support Daily от Together Health на добра цена, оказва влияние върху обмена на мазнините в тъканите на черния дроб и на холестерола в кръвта. Съдейства за синтезирането на аминокиселини, ДНК клетки и за протичането на процесите на преработка на въглехидратите и мазнините. Подпомага тези тъкани, които най-често са подложени на делене, включително имунните, тези на горната част на корема, кожата и кръвта. Дефицитът на Б12 води до разрушение на нервната система, тъй като той отговаря за защитната обвивка на нервите. При неговия недостиг се наблюдават нервност, обща умора и слабост, бледо-жълтеникава кожа, понижен апетит, болки в гърба, усещане за изтръпване в мускулите.

Минерален комплекс с B12 на топ цена подпомага възпроизвежданрто на кръв и укрепва коститеДруг главен компонент в съдържанието на Минерален комплекс с B12 на капсули от Together Health е микроелементът Цинк, който е един от най-важните микроелементи за човека, за неговото здраве и красота. Неговата полза се изразява в това, че той поддържа имунитета в идеално работещо състояние. Без него не е възможно нито продуцирането на клетки на имунната система, нито адекватната реакция срещу външните и вътрешните дразнители, представляващи заплаха за здравето. Vitamin B12 & Diet Support Daily на топ цена съдейства за регенерацията на тъканите в организма. В частност, установено е, че зарастването на раните при дефицит на Цинк протича много бавно, а самите тъкани не са пълноценни, често се появяват белези. Здравето на костната система, а и на опорно-двигателната система не е възможно без калций. Това го знаят дори и учениците. Но малко хора знаят, че ползата от Цинк във формирането на здрави кости, връзки и зъби е не по-малко значима. Хранителната добавка Минерален комплекс с B12 от 60 капсули поддържа и стомашно-чревната система и подпомага пълноценното й функциониране. Стимулира за по-оптималното усвояване на Витамин А, като възпрепятства натрупването му в черния дроб. Много Цинк се отделя от тялото по време на еякулация или потене, за това, този продукт се препоръчва за хора, които имат активен сексуален живот и за тези, които се занимават интензивно със спорт.

Калций също присъства в редицата на Vitamin B12 & Diet Support Daily на Together Health. Той подпомага метаболизма и премахва нарушенията в обменните процеси. Достатъчното количество Калций в тялото значително намалява рисковете от развиване на различни заболявания, като например захарен диабет или рак на дебелото черво. Калцият представлява незаменим компонент за сърдечно-съдовата система, ефективно способства понижаването на артериалното налягане и извежда от човешкия организъм излишния натрий, който води до хипертония. Безусловно, ползата на Минерален комплекс с B12 на капсули на разумна цена е огромна.

Минерален комплекс с B12 на специална цена от Together Health намалява кръвното налягане и понижава холестеролаВитамин А, част от състава на тази хранителна добавка, е нужен за здравето на дермата и лигавиците, а също и за нормалното функциониране на очите. Той повишава съпротивлението на тялото към инфекциите, регулира нивата на хормоните и стимулира процесите на обновяване в кожата. Привежда в норма функционалността на нервната система и защитава от увреждане на лигавиците на дихателните пътища и храносмилателния тракт.

В съдържанието на Vitamin B12 & Diet Support Daily 60 капсули на Together Health присъства и Йод. Той нормализира работата на щитовидната жлеза и регулира множество процеси в тялото, включително развитието и растежа на организма, а също и обмена на вещества. Регулярното приемане на хранителната добавка подкрепя нервната система и нормализира дейността на главния мозък. Освен това защитава от сърдечни патологии и предпазва от тромбообразуване, понижава и количеството вреден холестерол. Подкрепя и функционалността на репродуктивната система и при двата пола, а също така помага за справянето с излишните килограми. Едновременно с това дава енергия и влияе благоприятно на дермата, зъбите, косите и ноктите.

Желязо е последният, но не и по-важност елемент, който е включен в композицията на Минерален комплекс с B12. Той съдейства за съхранението и транспортирането на кислород в тялото. В състава на еритроцитите се намира белтъкът хемоглобин, на който всяка молекула има четири атома на Желязо. Те свързват кислорода, който преминава през кръвоносните съдове на белите дробове и го доставят в тъканите. Когато тялото изпитва дефицит на Желязо този процес бива нарушен, затова се препоръчва приемът на Vitamin B12 & Diet Support Daily от Together Health 60 капсули на добра цена. Освен това продуктът подпомага обмена на холестерол, съдейства за разрушаването на отровните вещества във вътрешността на организма и частност в черния дроб, стимулира производството на ДНК и провокира отговор на имунната система при бактериални или вирусни инфекции. Задейства окислително-възстановителните реакции и подпомага енергийния метаболизъм.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно преди или с прием на храна.

Дозировка: 2 капсули.

Дози в опаковка: 30.

Състав: Стойност: %ПДД

Витамин В12 (Метилкобаламин) 

20 мкг 800%

Желязо

9 мг 64%

Цинк

7 мг 70%

Калций 

280 мг 35%

Манган

0,5 мг *

Йод

120 мкг 80%

Витамин А (Бета Каротен) 

1000 мкг 125%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: морски водорасли Lithothamnion Calcareum, минерално подобрена мая*, концентрат от морков, концентрат от мая*, капсула от растителна целулоза.

* Без съдържание на кандида.

Не съдържа: пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти и ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

- Източник: https://biomall.bg/bio-naturalni-hranitelni-dobavki/za-mozuchna-funkciya/vitamin-b12-diet-support-daily-mineralen-kompleks-kapsuli-together-health-cena
СС


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved