0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ - ПОДМЛАДЯВАЩ МАСЛЕН КРЕМ - ГАМА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръчно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.
На този маслен крем може да се даде името " древен крем " . Маслата, вложени в него , са използвани още от древността. Той има доказани качества за поддържане на женската красота.
  • Карите - Разказват, че Нефертити дължала красотата си на това, че използвала масло от Карите/ Ший /.Дървото Карите (Butyro spermum parkij) расте в саваните на западна Африка и неговото име означава “живот” на местния език. отглеждането на растението и брането на плодовете според традициите се извършва само от пълнолетни жени. Единствено те имат право да счукват ядките и приготвят масло.  Маслото от карите, което се извлича от плода /ореха/ Карите, съдържа много витамин E, каротен и алантоин, което обяснява неговите изключителни лечебни свойства. То е е богато на микроелементи и ненаситени мастни киселини: олеинова киселина – 40-55%, стеаринова киселина 35-45%, палмитинова киселина 3-7%, линолева киселина 3-8%. Тези съставки действат благоприятно за клетъчното обновяване, способстват за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата и я успокояват. Силно хидратиращите и антиоксидантни свойства на маслото от Карите са гаранция за гладка и мека кожа. Действието на маслото е не само на повърхността, но и в дълбочина, като регулира липидния синтез. Карите способства и за задържане на влагата и така комплексно подобрява цялостния хидробаланс. Богато е на канелена киселина, която действа като естествен слънцезащитен лосион (SPF 6), има противовъзпалителен ефект и възвръща еластичността на кожата.
  • Червено палмово масло - То е едно от най- древните масла,  с които хората са  приготвяли  храната си. Египтяните са го считали за свещенно и  слагали от него в гробниците на фараоните, за да могат да го използват и в задгробния живот.Червеното палмово масло рязко се различава по състава си от другите палмови масла.То съдържа 15 пъти повече провитамин А каротени от морковите и 300 пъти повече от доматите. Много богато е на вит. Е и А. Изключително подобрява еластичността на кожата, циркулацията и съдейства за обновяване клетките на кожата.  Това го прави невероятен еликсир за суха и застаряваща кожа.
  •  Зехтин -  Красивата египетска царица Нефертити се къпела във вода със зехтин.Познат е и  на древните гърци от преди 6000 години. Наричат го „ храна на Боговете” и „ течно злато”. Богат на витамини, минерали и естествени мастни киселини, той е изключително подходящ за чувствителна  и застаряваща кожа. Богат е на линолова и олеинова киселина, вит Е , фосфор, желязо, белтъчини, минерали. Отлично подхранва, подмладява и предпазва кожата.Богатото на витамини А и Е, маслиново масло помага на кожата да се хидратира, да съхрани младостта си и да бъде еластична и мека. Също така, помага на клетките да се регенерират и кожата да се възстанови.
  • Мирта - В  древни времена, това масло се е използвало за ритуали, свързани с изчистване на лоши действия. То е омайвало с приятния си аромат и са го наричали „ цвете на Богините „ Има силно изразено подмладяващо  и антисептично действие.
  • Черен кимион - това невероятно масло е споменато в Стария завет, като там дори е описан начина на добиване. Легендите разказват, че това масло може да излекува всичко. Използвано е и от древните египтяни.Флакон с това масло е било намерено в гробницата на Тутанкамон. Съдържа 15 аминокиселини / 8 от които незаменими /, множество витамини и микроелементи. Черният кимион е незаменимо за поддържане на красотата и здравето на кожата, а и на целия организъм / при вътрешна употреба /.

 Производител : bilkolechenie.net    Разфасовка : 30 мл.

 

 

 

 

 

 

 
Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved