0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ ЗА МАЗНА КОЖА - ГАМА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.

ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръ
чно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.

 "Мазна" кожа е тази, която произвежда повече себум. Тя се характеризира основно с големени пори и засилен блясък. Предразположена е към комедони и различни разновидности на акне.
Този крем ще помогне на мазната и проблемна кожа да се изчисти. Маслата, вложени в него регулират себума и подхранват кожата.
  • Кокосово масло - Това божествено ухаещо масло има многобройни свойства.  Традиционно се употребява в Азия и Индия като основен компонент във всеки един ритуал за красота. Заема и важно място в приготовлението на храната им. Ако съществува универсално подхранващо масло, със сигурност това е кокосовото. То е подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна, тъй като попива напълно и не запушва порите. Използва се за ежедневна грижа и за лечение, дори и като слънцезащитно средство. Възвръща здравия вид както на лицето и тялото, така и на косата.
    Най-ценно е нерафинираното (сурово) био кокосово масло получено със студено пресоване на изсушената кокосова ядка. То е в твърдо състояние при температура под 25 градуса, бяло до бледожълто на цвят и със събуждащо сетивата леко ухание. Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват. И то не само видимо – кокосовото масло възстановява пораженията нанесени от свободните радикали и едновременно с това предпазва кожата от тях. Затова в градски условия е ефективна защита от агресията на обкръжаващата среда, а на плажа е естествено слънцепредпазно средство.  Осигурява красив, равномерен и златист загар.
  • Сладък бадем - Подхранващите свойства на това масло са познати от хилядолетия.Притежава лек , сладникав аромат на ядки.То се абсорбира много лесно от кожата и не оставя мазен филтър след себе си. Богато е на витамини Е, мононенаситни мастни киселини, протеини, калций и цинк. Подходящо е за всеки тип кожа и се препоръчва и при мазна кожа, поради силното си противовъзспалително действие .  Чудесно предпазва кожата от загуба на влага и подобрява тена на лицето. Стимулира обновяването на епидермиса. Благодарение на богатото съдържание на вит.Е защитава кожата от оксидативния стрес и уврежданията от UV лъчите.
  • Чаено дърво -  Познато е от времето на откривателя на Австралия, Кук. Моряците му  , използвали листата на растението за отвара, която да замени чая.Това е едно от най- богатите на полезни вещества масла. В състава му влизат и съединения, които не се срещат в други растения / виридифлорен, B – терпинеол, L – тернинеол / . Маслото от чаено дърво е силен антисептик и има силни дезинфектиращи свойства. Изключително полезно за мазната кожа, склонна към образуване на пъпки.
  • Сибирски кедър - В Сибир и Русия кедровите ядки и масло са традиционен продукт, използван от столетия.Богато е на множество витамини , антиоксиданти, пиноленова киселина и друго полезни вещества. Попива бързо в кожата, като я прави мека и гладка. Много подходящо за мазна кожа.

    Производител : bilkolechenie.net    Разфасовка : 30 мл.Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved