0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА - ГАМА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръчно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.
„ Нормална” кожа е термин, който се използва във връзка с добре балансираната кожа. Нормалната кожа е дар, който трябва да се пази и поддържа. Маслата, които са използвани за направата на този крем, подхранват, почистват и хидратират кожата.
 • Кокосово масло - Това божествено ухаещо масло има многобройни свойства.  Традиционно се употребява в Азия и Индия като основен компонент във всеки един ритуал за красота. Заема и важно място в приготовлението на храната им. Ако съществува универсално подхранващо масло, със сигурност това е кокосовото. То е подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна, тъй като попива напълно и не запушва порите. Използва се за ежедневна грижа и за лечение, дори и като слънцезащитно средство. Възвръща здравия вид както на лицето и тялото, така и на косата.
  Най-ценно е нерафинираното (сурово) био кокосово масло получено със студено пресоване на изсушената кокосова ядка. То е в твърдо състояние при температура под 25 градуса, бяло до бледожълто на цвят и със събуждащо сетивата леко ухание. Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват. И то не само видимо – кокосовото масло възстановява пораженията нанесени от свободните радикали и едновременно с това предпазва кожата от тях. Затова в градски условия е ефективна защита от агресията на обкръжаващата среда, а на плажа е естествено слънцепредпазно средство.  Осигурява красив, равномерен и златист загар.
 •  
 • Карите - .Разказват, че Нефертити дължала красотата си на това, че използвала масло от Карите/ Ший /.Дървото Карите (Butyro spermum parkij) расте в саваните на западна Африка и неговото име означава “живот” на местния език. отглеждането на растението и брането на плодовете според традициите се извършва само от пълнолетни жени. Единствено те имат право да счукват ядките и приготвят масло.  Маслото от карите, което се извлича от плода /ореха/ Карите, съдържа много витамин E, каротен и алантоин, което обяснява неговите изключителни лечебни свойства. То е е богато на микроелементи и ненаситени мастни киселини: олеинова киселина – 40-55%, стеаринова киселина 35-45%, палмитинова киселина 3-7%, линолева киселина 3-8%. Тези съставки действат благоприятно за клетъчното обновяване, способстват за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата и я успокояват. Силно хидратиращите и антиоксидантни свойства на маслото от Карите са гаранция за гладка и мека кожа. Действието на маслото е не само на повърхността, но и в дълбочина, като регулира липидния синтез.
 • Карите способства и за задържане на влагата и така комплексно подобрява цялостния хидробаланс. Богато е на канелена киселина, която действа като естествен слънцезащитен лосион (SPF 6), има противовъзпалителен ефект и възвръща еластичността на кожата.
 •  
 • Кайсията -Това масло е най- добрия източник на вит B 17 в природата. Също така, съдържа големи количества от витамините А и Е. Идеално средство е за поддържане всички типове кожа кожа. Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага образуването на кожен колаген. Помага за премахване на черните точки и петната по лицето. Прекрасно балансира нивото на омазняване. Попива в дълбочина и придава кадифена мекота на кожата
  •  
  • Иланг Иланг- Това тропическо дърво има красиви, ароматни и многоцветни цветове. Има балансиращо действие за кожата, като не позволява прекомерното й омазняване, а също така и прекомерното й изсушаване.
  •  Производител : bilkolechenie.net   Разфасовка : 30 мл.
Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved