0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ ЗА МАЗНА КОЖА - ВИТА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръчно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.
 "Мазна" кожа е тази, която произвежда повече себум. Тя се характеризира основно с големени пори и засилен блясък. Предразположена е към комедони и различни разновидности на акне.  Този крем има почистващо , подхранващо и освежаващо действие за кожата.  Маслата вложени в него са:


Кокосово масло
- Това божествено ухаещо масло има многобройни свойства.  Традиционно се употребява в Азия и Индия като основен компонент във всеки един ритуал за красота. Заема и важно място в приготовлението на храната им. Ако съществува универсално подхранващо масло, със сигурност това е кокосовото. То е подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна, тъй като попива напълно и не запушва порите. Използва се за ежедневна грижа и за лечение, дори и като слънцезащитно средство. Възвръща здравия вид както на лицето и тялото, така и на косата.
Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват. И то не само видимо – кокосовото масло възстановява пораженията нанесени от свободните радикали и едновременно с това предпазва кожата от тях. Затова в градски условия е ефективна защита от агресията на обкръжаващата среда, а на плажа е естествено слънцепредпазно средство. Осигурява красив, равномерен и златист загар.

Масло от гроздови семк
и
-  Още от древността, маслото от студено пресовани гроздови семки е било познато като чудотворно лекарство за кожата.Един прекрасен продукт за мазна кожа, която е склонна към образуване на пъпки. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани и подобрява гладкостта на кожата. Със  силно изразените си антиоксидантни свойства това масло предпазва от запушване на порите и съответно от появата на акне.Същевременно, поради тези свойства е и отличен продукт за забавянето на стареенето. При редовна употреба стяга и тонизира кожата. Изключително подходящо за околоочния контур, защото е подхранва  тънката и чувствителна кожа, а и  премахва  тъмните кръгове под очите.
 
Бял Бор
- Това вечно зелено растение е култивирано именно поради ценното масло, което се извлича от връхчетата му. Действа бактерицидно и антисептично.  Много подходящо за мазна кожа .Също така, има благоприятен ефект при екземи и акне. Не е препоръчително да се използва по време на бременност.

 Цитронела
- Родом от Шри Ланка, това растение се е използвало най- вече като ефективно средство против ухапване от насекоми. Цитронелата има силно изразено антисептично и бактероцидно действие. Действа много добре при мазна кожа и акне. Свива порите и регулира прекаленото отделяне на себум.
    
  Производител : bilkolechenie.net    Разфасовка : 30 мл.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved