0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ МАСЛЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА - ВИТА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръчно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.
„ Нормална” кожа е термин, който се използва във връзка с добре балансираната кожа. Нормалната кожа е дар, който трябва да се пази и поддържа. Маслата, използвани за този крем действат благоприятно за поддържането на кожата и предпазването й от вредните влияния на околната среда.
 • Кокосово масло - Това божествено ухаещо масло има многобройни свойства.  Традиционно се употребява в Азия и Индия като основен компонент във всеки един ритуал за красота. Заема и важно място в приготовлението на храната им. Ако съществува универсално подхранващо масло, със сигурност това е кокосовото. То е подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна, тъй като попива напълно и не запушва порите. Използва се за ежедневна грижа и за лечение, дори и като слънцезащитно средство. Възвръща здравия вид както на лицето и тялото, така и на косата.
Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват. И то не само видимо – кокосовото масло възстановява пораженията нанесени от свободните радикали и едновременно с това предпазва кожата от тях. Затова в градски условия е ефективна защита от агресията на обкръжаващата среда, а на плажа е естествено слънцепредпазно средство. Осигурява красив, равномерен и златист загар.
• Арганово масло - Известно е като „ мароканско течно злато”, защото цвета му е златен. Това масло е божи дар и благодат за кожата, която е суха, дехидратирана и предразположена към поява на бръчки. Предпазва от преждевременно остаряване. Благодарение на съдържащите се в него мастни киселини овлажнява кожата и е мощен антиоксидант. В него има сапонини, които поддържат кожата гладка и мека, а стеролините предотвратяват възпаления и екземи.
 • Лещниково масло - Много подходящо за лице, тъй като попива отлично.Има успокояващо и подхранващо действие. Съдържа витамините B1, B2, B6, C, A, E,F. В него има богат спектър от мастни киселини – олеинова, линолова, палмитинова и стеаринова. Също така, маслото от лещник е богато на множество минерали – фосфор, флуор, сяра, калий, натрий, цинк, магнезий и калции. Редовната му употреба подмладява и тонизира кожата. Помага и за стягане и намаляване на разширените пори. Придава на кожата много приятен аромат.
Сладък портокал - Свежият аромат на това масло го прави един от най- приятните продукти в козметиката. Нанасянето му върху кожата я прави мека и еластична. Сладкият портокал способства за формирането на колагенови влакна и по този начин намалява дълбочината на малките мимически бръчки.

Производител : bilkolechenie.net    Разфасовка : 30 мл.


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved