0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ ЗА МАЗНА КОЖА -АЛФА РЕЦЕПТА


Цена: 17.00 лв.

ФЕИ - МАСЛЕН КРЕМ е ръчно направен от най-висок клас 100% биосертифицирани масла.
 "Мазна" кожа е тази, която произежда повече себум. Тя се характерезира основно с големени пори и засилен блясък. Предразположена е към комедони и различни разновидности на акне. С този крем / макар и маслен / вашата кожа, ще започне да се изчиства отвътре. Маслата вложени в него, способстват за балансиране на омазняването.

 • Кокосово масло – Това божествено ухаещо масло има многобройни свойства.  Традиционно се употребява в Азия и Индия като основен компонент във всеки един ритуал за красота. Заема и важно място в приготовлението на храната им. Ако съществува универсално подхранващо масло, със сигурност това е кокосовото. То е подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна, тъй като попива напълно и не запушва порите. Използва се за ежедневна грижа и за лечение, дори и като слънцезащитно средство. Възвръща здравия вид както на лицето и тялото, така и на косата.
Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват. И то не само видимо – кокосовото масло възстановява пораженията нанесени от свободните радикали и едновременно с това предпазва кожата от тях. Затова в градски условия е ефективна защита от агресията на обкръжаващата среда, а на плажа е естествено слънцепредпазно средство. Осигурява красив, равномерен и златист загар.
 
 • Кайсия – Това масло е най- добрия източник на вит B 17 в природата. Също така, съдържа големи количества от витамините А и Е. Идеално средство е за поддържане всички типове кожа кожа. Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага образуването на кожен колаген. Помага за премахване на черните точки и петната по лицето. Прекрасно балансира нивото на омазняване. Попива в дълбочина и придава кадифена мекота на кожата.

• Лавандула
– Това масло се използвало още от римляни, гърци и дори египтяни. С опияняващия си аромат и тъмновиолетови цветове, растението е давало своя принос най - вече в козметичните процедури, успокоявайки кожата и ароматизирайки я. Френската лавандула притежава сладък, билков аромат. Подходяща е за всеки вид кожа, като действа подмладяващо и изчистващо тена. Предотвратява и изчиства кожни проблеми като акне. Тя лекува бързо, като успокоява зачервяването и възпалението и дезинфекцира кожата.

• Лимонена трева
– Това масло има прекрасен свеж аромат на лимон и същевременно на гора. Незаменимо средство е за тонизиране на кожата. Използва се за лечение на акне. Също така. е отлично средство за борба с гъбичните и бактериални инфекции.

 Разфасовка - 30 мл Производител - bilkolechenie.net

Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved