0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ДЕРМОКАН - ШАМПОАН (DERMOKAN) 1000мл


Цена: 24.80 лв.

ДЕРМОКАН - Шампоан за коне Dermocan от 1000мл =24,80лв. ако желаете от 500мл =15,80лв. натиснете ТУК

НАТУРАЛЕН Шампоан специално разработен да отговори на нуждите на всякакъв косъм.Много известен от скоро заради добрите резултати при хората.     
Ако до два дни не се свърже наш консултант с Вас да потвърдите поръчката се обадете по телефона. Има вероятност да не се свързваме с вас заради грешно написан телефон за обратна връзка
Съставките му са натурални и силно концентрирани и за това са безвредни за хора, приложен върху скалпа има благотворно действие.
Заздравява косъма при косопад, сгъстява косата и ускорява растежа. Придава копринен блясък и еластичност на косата.  Може да се ползва при пърхот, косопад и дерматологични проблеми на скалпа.
Кератинът прониква дълбоко в косъма, където се абсорбира и стабилизира външния му рогов слой. Екстрактът от памук съдържа защитни вещества, спомагащи за лесното разресване на косъма, като предпазва от вредните влияния на околната среда и от изсушаване.   Аргановото масло подобрява цялостния вид и придава несравним блясък и еластичност.

Приложение: Необходимото количество шампоан зависи от това колко е замърсена косата.  Нанесете шампоана както обикновен шампоан върху влажна коса и масажирайте с кръгови движения до образуване на мека пяна. Ако пяната се разпада бързо, това означава че, косата е силно замърсена и се налага повторно измиване с шампоана. Оставете пяната да подейства за кратко (1/2 - 1 минута) и изплакнете обилно с течаща вода. При хора е желателно не повече от 2 пъти седмично измиване на косата. Съставките му са натурални и силно концентрирани и заради това не е желателно повече от 1 мин. да престоява върху скалпа. Ако престоява повече е възможно поява на сърбеш.

Най-добър до: 30 месеца след датата на отваряне /Съгласно РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 1223/2009 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ/

Производител: Pharmaka GmbH & Co. KG      D-45141 Essen- ГЕРМАНИЯ

Дермокан - шампоан за коне. 500мл струва 15.80 лева. 1000мл (1литър) струва 24.80 лева. Доставки в офис на Еконт за цялата страна. Максимална цена от 3,50лв до 4,20 лв. до 1кг.  Може и продажба  на място или до избран от вас адрес на цена 4.20лв. до 1кг.
Ако желаете от 500 мл. натиснете ТУК
Може да се обадите за поръчка на 0887937677


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved