0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ДЕРМОКАН - шампоан (DERMOKAN) 500мл


Цена: 15.80 лв.

ДЕРМОКАН - Шампоан за коне Dermocan; от 500мл. =15,80лв. ако желаете от 1000мл.=24,80лв. натиснете ТУК

НАТУРАЛЕН Шампоан специално разработен да отговори на нуждите на всякакъв косъм.Много известен от скоро заради добрите резултати при хората.
Ако до два дни не се свърже наш консултант с Вас да потвърдите поръчката се обадете по телефона. Има вероятност да не се свързваме с вас заради грешно написан телефон за обратна връзка.
Съставките му са натурални и силно концентрирани и за това са безвредни за хора, приложен върху скалпа има благотворно действие. Заздравява косъма при косопад, сгъстява косата и ускорява растежа. Придава копринен блясък и еластичност на косата.  Може да се ползва при пърхот, косопад и дерматологични проблеми на скалпа. Кератинът прониква дълбоко в косъма, където се абсорбира и стабилизира външния му рогов слой. Екстрактът от памук съдържа защитни вещества, спомагащи за лесното разресване на косъма, като предпазва от вредните влияния на околната среда и от изсушаване.   Аргановото масло подобрява цялостния вид и придава несравним блясък и еластичност.

Приложение: Необходимото количество шампоан зависи от това колко е замърсена косата.  Нанесете шампоана както обикновен шампоан върху влажна коса и масажирайте с кръгови движения до образуване на мека пяна. Ако пяната се разпада бързо, това означава че, косата е силно замърсена и се налага повторно измиване с шампоана. Оставете пяната да подейства за кратко (1/2 - 1 минута) и изплакнете обилно с течаща вода. При хора е желателно не повече от 2 пъти седмично измиване на косата. Съставките му са натурални и силно концентрирани и заради това не е желателно повече от 1 мин. да престоява върху скалпа. Ако престоява повече е възможно поява на сърбеш.

Най-добър до: 30 месеца след датата на отваряне /Съгласно РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 1223/2009 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ/

Производител: Pharmaka GmbH & Co. KG      D-45141 Essen- ГЕРМАНИЯ

Дермокан - шампоан за коне. 500мл струва 15.80 лева. 1000мл (1литър) струва 24.80 лева. Доставки в офис на Еконт за цялата страна. Максимална цена от 3,50лв до 4,20 лв. до 1кг.  Може и продажба  на място или до избран от вас адрес за цяла България  на цена 5.50 - 6 лв. до 1кг.
Ако желаете от 1000мл натиснете ТУК
Може да се обадите за поръчка на 0887937677


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved