0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
Бонисан - капки против колики


Цена: 5.00 лв.
Описание

Клинично доказан  храносмилателен тоник за новородени и кърмачета. Допринася за добро храносмилане и влияе благоприятно при физиологичните колики при  бебета. Съдейства за освобождаване от газове. Стимулира апетита, растежа и здравословното наддаване на тегло.

Състав на 30 капки/ на 60 капки - количество за максимален дневен прием: масло от копър 0,002187 мл/ 0,004374 мл и по 0,6075 мг/1,215 мг от следните екстракти: дълъг пипер, цикория, бял равнец, бабини зъби, каперси, кардамон, Tinospora cordifolia, Terminalia chebula, Emblica officinalis, Cassia occidentalis, Tamarix gallica, Boerhaavia diffusa.
Не съдържа алкохол.


Предназначение: Клинично доказан храносмилателен тоник за новородени и кърмачета. Допринася за добро храносмилане и влияе благоприятно при физиологичните колики при бебетата. Съдейства за освобождаване от газове. Стимулира апетита, растежа и здравословното наддаване на тегло.

Противопоказания: няма

Препоръчвана доза за дневен прием:

  • За бебета до 1 месец: 5 до 10 капки 3 пъти дневно;
  • За бебета на 6-12 месеца: 10-20 капки 3 пъти дневно.

Да не се надвишава препоръчваната дневна доза.

Начин на употреба: перорално

Условия за съхранение: На сухо, хладно и сенчесто място, недостъпно за малки деца. Да не се държи в хладилник след отваряне.

Опаковка: флакон от 30 мл със защита срещу изтичане.

Производител: Himalaya, Индия.Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved