0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ЦДС - 500 мл


Цена: 65.00 лв.

ХЛОРЕН ДИОКСИД =ЦДС - CDS  500мл. ново поколение разствор за пречистване на вода.   ЦДС - CDS   е комплект с подарък флакон от 50мл. + инструкция и спринцовка за отмерване. CDS (Chlorine Dioxide Solution) = ClO2 и е с концентрация - 3000ppm pH-7

Ако се интересувате каква е разликата на ЦДС 6000 ppm и 3000 ppm прочетете текста в СИНЬО след интервютата и видеоматериалите.

Хлорният Диоксид е най-безопасният и високо селективен унищожител на ВСИЧКИ вируси и патогени.  Според Американската асоциация по аналитична химия е най-мощният дезинфектант и се използва от над 90 години.  УСПЕШНО ПРЕМАХВА ДОРИ КОРОНАВИРУСА според Проф. Андреас Калкер ВИДЕОЗащо хлорния диоксид работи срещу коронавирус Covid-19 - научен подход вижте ТУКПолзва се в 8 държави официално одобрени от правителствата с 100% успех срещу коронавирус и всякакви други вируси. Опитите във Боливия ТУК и ТУК  показват от 09.09.2020г. че броят на положителните PCR лавинообразно е спаднал и броят на излекувани рязко с няколко стотин процента се увеличава и хората оздравяват само за 48 часа.

Вижте интервю от 25.11.2020г. от интелигентен и добре запознат доктор Мануел Апарисио Алонсо  членуващ в огромна коалиция наречена КОМУСАВТ  с учстието на 22 държави и над 3500 доктора доказващи за оздравителното действие на ХЛОРЕН ДИОКСИД  с 100% успех при COVID. Вижте интервю за предаването/ Америка говори с Боб Сисън на английски   ТУК.  с превод ТУК

Интересен преведен филм вижте ТУК

Болница в Колумбия Сан Карлос Богота Hospital San Carlos успешно на 100% лекуват с хлорен диоксид пациенти от коронавирус ВИДЕО

най-новото видео от 21.05.2020г.  вижте ТУК 

КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Натиснете върху линка да чуете какво казва проф. Бояджиева:

Проф. Бояджиева:  ЦДС не лекува болести, а повлиява имунната система

или гледайте ТЕЛЕВИЗИЯ ПОСВЕТЕНА НА ЦДС  ТУК с  УЧАСТВАЩИ НАД 10000 (десет хиляди) ЛЕКАРИ И УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ИЗПОЛЗВАЩИ ЦДС или интервю на най-гледаното предаване от 02.10.2020г. посветено на ЦДС (хлорен диоксид) ТУКМоже да гледате лекция на д-р Росен Бакалов от 18.08.2020г. ТУК между 15-16мин. започва да говори за ЦДС. УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ДОКАЗВАТ С ДОКАЗАТЕЛСТВЕНА МЕДИЦИНА ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ ЦДС вижте ТУК или ТУКМоже да гледате лекция на д-р Росен Бакалов от 18.08.2020г. ТУК между 15-16мин. започва да говори за ЦДС. Ползва се от над 300 хил. българи още от 2006г. за пречистване на вода с нито едно негативно мнение. Разрешено е от министерството на здравеопазването на България още през 2002г. като безопасен за вътрешно приемане с вода от човек. Единствените негативни мнения може да прочетете от добре платени индивиди че това е БЕЛИНА. Лъжата не може дълго време да вирее. Може само да уплаши заблудените хора НЕ желаещи да проверят информацията. Има групи за споделяния на много места. Едно от тях е ФейсбукТУК Споделяния има и в много стара група за Техника за Емоционална Свобода - вижте много интересни споделяния ТУК Още от 2010г. започва да има БГ медийна заблуда  за ЦДС. Една от тях е 2013г. вижте ТУК Обърнете внимание на коментарите.

Гледайте двете интервюта на диетолог Огнян Симеонов от 19.11.2020  и 26.11.2020г.

Интервю в началото на ПЛАНдемията от 16.03.2020г. Ако още тогава бяха обърнали внимание и бяха проверени твърденията на диетолога в ефил нямаше да се стигне до тук. Ето каква е истинската ЦЕЛ на всички правителства по света. ВИЖТЕ ТУКили ТУК

Гледайте първият филм за хлорният диоксид от 2008г. ТУК

 Преведени филми и видео на Български ТУК

Голямо количество НОВА информация на английски от Dr Andreas Kalcker може да видите ТУК        Последите новин и видео  около коронавируса вижте ТУК   и  ТУК  испанско и английско аудио.  

Какво казват експертите за КОРОНАВИРУСА

Д-Р ДЖУДИ МИКОВИЧ ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА 5 години  И НЕЙНОТО ВАЖНО ИНТЕРВЮ ВИЖТЕ ТУК или ТУК

НАЙ-ПРЕМАХВАНАТА ЛЕКЦИЯ В ИНТЕРНЕТ ЗА ЦДС СЕ КАЗВА ЗАБРАНЕНОТО ЗДРАВЕ.  АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ Я ВИЖТЕ   ТУК

КАК ДЕЙСТВА ЦДС когато изпием 3-4 глъдки пречистена ВОДА. Вижте какво се случва в тялото ни -ТУК PDF формат

АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ЦДС САМИ МОЖЕ ДА ОПИТАТЕ от ТУК

КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Хлорният диоксид е течен разтвор  с формула ClO2. Най-важните му употреби са пречистване на вода, хигиена на устната кухина и през последните години за вътрешно приемане.      Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 и в Германия Стандарт DVGW-Arebeitsblatt-W291 и одобрен по БДС 2002 год.БДС EN 12671:2009 заменя и отменя БДС EN 12671:2002 на 2009-10-30 и Разрешително за пускане на пазара  от МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО № 1436-1/10.12.2012 има многобройни световни патенти ТУК

ЦДС може да бъде в стъклена бутилка по ваше желание и цената се завишава +2лв.Нужно е да се опише в допълнителен текс за пояснение при поръчката.  Предлага се  ЦДС-250 мл. натиснете ТУК                                     

MMS- Miracle Mineral Solution  - Чудотворен Минерален Разтвор ММS е минерален разтвор създаден от Джим Хъмбъл (www.jimhumble.biz).  ЦДС е готов разтвор хлорен диоксид.   За разлика от ММС, който трябва да се смесва натриев хлориТ 22,4% + лимонена киселина. ЦДС е готов продукт = ХЛОРЕН ДИОКСИД         

Много интересна лекция за ЦДС-ММС: ТУК  Още интересни филми за ЦДС-хлорен диоксиД: ТУК

ЦДС( хлорен диоксид) НЕ Е БЕЛИНА. виж ТУК

КАК ДЕЙСТВА ЦДС когато изпием 3-4 глъдки пречистена ВОДА. Вижте какво се случва в тялото ни -ТУК  

Предимства на ЦДС - CDS  3000ppm

* ЦДС е готов да се използва веднага за пречистване на вода.
* Не е необходимо да смесваме и активираме няколко компонента.
* Спестяваме време, тъй като активацията изискваше такова.
* Няма други съставки - само чист хлорен диоксид, който всъщност ни трябва.
             

Способността на хлор диоксидът да унищожава почти всички познати патогени е известна повече от 70 години преди изследванията на Джим Хъмбъл. Неговият принос е , че открива и определя метод за ефективно и безопасно приемане на хлор диоксида от човека  за лекуване на болести .Джим Хъмбъл посвещава много от времето и силите си да патентова  метода си и да получи  официално признание,но не успява , защото той няма милионите на фармацевтичните компании.   Разочарован  той решава да сподели своето откритие със света.Пише книги , публикува  указанията си в Интернет, обучава хора  как  да прилагат на практика  неговия метод , участва  активно и лично в спасяването на  хиляди човешки живота.Вече 11 години   MMS се използва  от милиони  хора по  света .         С първата  си книга Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век (The Miracle Mineral Solution of the 21st Century ) печели милионна популярност в целия свят.Стотици хиляди хора следват указанията дадени в нея и спасяват своя живот и живота на хора около тях. В нея описва как е открил употребата на хлорният диоксид като алтернативно лечение за малария и на множество други заболявания, причинени от различни патогени  (патоген е всеки биологичен агент, причиняващ заболяване на приемника си - например  лошите бактерии, вирусите,  гъбичките, паразитите ,микробите,   всички болестотворни микроорганизми).
Втората книга на   Джим Хъмбъл „ The Master Mineral Solution of the Third Millennium – The chlorine dioxide Ion ” в електронния вариант е публикувана януари 2011г. В нея той пише :
.  Повече от един милион души само в САЩ  са вземали MMS.

• Стотици хора  го произвеждат  в домовете си и го предоставят на много други хора.

• Хиляди хора  го продават след закупуването му от производители.

• Повече от 3 милиона бутилки на MMS са били продадени в САЩ и други страни до 2015 .

• Повече от 6 милиона души със здравословни проблеми в целия свят са използвали ЦДС .Над 200 хиляди живота са били спасени.

• MMS се произвежда в повечето европейски страни, както и в Южна Африка, Австралия, Канада, Мексико и разбира се в САЩ.(Джим Хъмбъл не произвежда и не продава MMS бел. на преводача )

Имам продадени  над 50000 екземпляра от книгата си (на английски)” The Miracle Mineral Solution of the 21st Century „ (Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век). Повече от 6 милиона книги  безплатно  са били изтеглени от Итернет. Тя е преведена на  немски, полски, испански, хърватски, литовски, украински, чешки, турски, френски, корейски , японски и руски  езици.  От немския превод на  книгата са продадени повече от 150000 копия .

В Австралия, Канада, Италия, Нова Зеландия и Испания  правителствата са забранили продажбата на MMS, но това не  намалява продажбите му. Той просто се продава на черно. Държавите губят пари  , защото хората участващи в производството и продажбите на MMS  не плащат данъци. Тези правителства са склонни да лъжат, като изразяват становище противоречащо на известни химични теории и практики,докато много хора умират от липса на MMS.

В САЩ  всички лица, произвеждащи  MMS са  променили  етикета и MMS се продава вече като  химикал  за пречистване на питейна вода (което между впрочем прави много добре).(Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 и в Германия Стандарт DVGW-Arebeitsblatt-W291.Но въпреки че на бутилките MMS са били сложени етикети  с надпис "за пречистване на вода ", то съдържанието е същото и капките имат силата да убиват патогените   в организма. Много жалко, че правителствата по света започват да принуждават гражданите си да прибягват до незаконни практики, за да се чувстват добре.

Както хората се научат  колко важен е MMS  за  запазване на тяхното здраве и живот, те ще  започнат да искат от правителствата си да се откажат от приемане  на закони, които пречат на хората да имат свободен избор за здравето си."

Клинични Изследвания на Хлорен Диоксид - тук
Контролирани клинични изследвания на хлорен диоксид, хлорит и хлорат в човека от Judith R. Lubbers,* Sudha Chauan,* and Joseph R. Bianchine*


Отговор на Джим Хъмбъл до съобщението на FDA - тук

Данните и регламенти на FDА доказват, че ММС наистина действа!   

1. ЦДС-ММС ликвидира 95% от болестите

Проф. Бояджиева: ММС натриевият хлорит не лекува болести, а повлиява имунната система!

Популярност у нас добива лечението с ММС-натриев хлорит (NaClO2), наричан още Miracle Mineral Supplement - Чудотворният минерален разтвор. Това е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки. Проф. Надка Бояджиева от Медицинския факултет на Медицинския университет в София разясни за "Хоризонт до обед": 

Интервенозната употреба на натриевия хлорит е патентована в Австралия, но не като лекарство. В Европа се използва за изчистване на вода и храни. Хлоритът убива много микроорганизми. Това е дезинфектант. Не бива обаче да преекспонираме употребата му при онкологични заболявания. Има очистващ ефект например при клизми и рак на червата и рак на женските полови органи. Различните видове рак обаче са различни по механизъм на лечение. Има приложение при рак на кожните заболявания. Това вещество не лекува болести, а повлиява имунната система. Знаем за странични ефекти като гадене и повръщане. Много хора имат силно проявена слабост. До този момент няма доказано пряко токсично действие върху нормалните клетки в организма.
"
Цялото интервю с проф. Бояджиева можете да чуете в звуковия файл.
http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/NeshtoPoveche/society/Bulgaria/Pages/2702%20MMS.aspx
 http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026

Сърдечни благодарности на Професор Надка Бояджиева, за проявената обективност. Това е пример, за истински учен и лекар!    Да е жива и здрава!

Препооръките при онкозаболявания е да се пречиства вода с ММС 2  http://www.cds-mms.com/product.php?id=3
Препоръчителен преглед на апаратите за диагностика и премахване на паразити: http://www.bilkolechenie.net/text.php?id=27

Важно!

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загубисвързани с употребата на продукта. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved