0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ЦДС - 500 мл


Цена: 65.00 лв.

 ХЛОРЕН ДИОКСИД (ЦДС - CDS) 500мл.  е за пречистване на ВОДА и е комплект с подарък флакон от 50мл. + инструкция. CDS (Chlorine Dioxide Solution) = ClO2    и е с концентрация- 6000ppm      Стандартните бутилки на ЦДС са   HDPE  специален материал  за съхранение на всякакви химикали и съединения. Този материял не позволява да се замърсява продукта в него.

КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Натиснете върху линка да чуете какво казва проф. Бояджиева:

Проф. Бояджиева:  ЦДС не лекува болести, а повлиява имунната система

Гледайте първият филм за хлорният диоксид от 2008г. ТУК

Преведени филми и видео на Български ТУК

Голямо количество НОВА информация за ЦДС от Dr Andreas Kalcker може да видите ТУК                         

Последите новин и видео  около коронавируса вижте ТУК   и  ТУК  испанско аудио.  

Какво казват експертите за КОРОНАВИРУСА

Д-Р ДЖУДИ МИКОВИЧ ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА 5 години  И НЕЙНОТО ВАЖНО ИНТЕРВЮ ВИЖТЕ ТУК или ТУК

УСПЕШНО ПРЕМАХВА ДОРИ КОРОНАВИРУСА според Проф. Андреас Калкер ВИДЕО

НАЙ-ПРЕМАХВАНАТА ЛЕКЦИЯ В ИНТЕРНЕТ ЗА ЦДС СЕ КАЗВА ЗАБРАНЕНОТО ЗДРАВЕ.               

АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ Я ВИЖТЕ   ТУК


КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Хлорният диоксид е течна  формула ClO2. Най-важните му употреби са пречистване на вода, хигиена на устната кухина.  Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 и одобрен по БДС 2002 год.БДС EN 12671:2009 заменя и отменя БДС EN 12671:2002 на 2009-10-30  Разрешително за пускане на пазара  от МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО № 1436-1/10.12.2012 има многобройни световни патенти ТУК
ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ ЛЕКУВА С ЦДС (хлорен диоксид) вижте ВИДЕО
Предлага се 250мл.. ЦДС на цена 45 лв. За поръчка натиснете ТУК          
ЦДС- Чудотворен Минерален Разтвор за пречистване на вода

ЦДС е минерален разтвор създаден от Джим Хъмбъл (www.jimhumble.biz).
ЦДС е готов разтвор хлорен диоксид.Много интересна лекция за ЦДС : ТУК
Още интересни филми за ЦДС - хлорен диоксиД :
ТУК

ЦДС( хлорен диоксид) НЕ Е БЕЛИНА.
виж ТУК

Как действа ЦДС
това е биохимична реакция след прием на пречистена вода с  ЦДС( хлорен диоксиД )                            
Нашите съвети към Вас е комбинацията на ЦДС+ДМСО
вижте защо.
"КНИГА ЗА ДМСО"- натиснете тук

Способността на хлорен диоксиД  да убива почти всички познати патогени е известна повече от 70 години преди изследванията на Джим Хъмбъл. Неговият принос е , че открива и определя метод за ефективно и безопасно приемане на хлор диоксида от човека  за лекуване на болести .Джим Хъмбъл посвещава много от времето и силите си да патентова  метода си и да получи  официално признание,но не успява , защото той няма милионите на фармацевтичните компании. Разочарован  той решава да сподели своето откритие със света.Пише книги , публикува  указанията си в Интернет, обучава хора  как  да прилагат на практика  неговия метод , участва  активно и лично в спасяването на  хиляди човешки живота.Вече 11 години   ЦДС се използва  от милиони  хора по  света за пречистване на ВОДА.
С първата  си книга Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век (The Miracle Mineral Solution of the 21st Century ) печели небивала популярност в целия свят.Стотици хиляди хора следват указанията дадени в нея и спасяват своя живот и живота на хора около тях. В нея описва как е открил употребата на хлорният диоксид като алтернативно лечение за малария и на множество други заболявания, причинени от различни патогени  (патоген е всеки биологичен агент, причиняващ заболяване на приемника си - например  лошите бактерии, вирусите,  гъбичките, паразитите ,микробите,   всички болестотворни микроорганизми).
Втората книга на   Джим Хъмбъл „ The Master Mineral Solution of the Third MillenniumThe chlorine dioxide Ion ” в електронния вариант е публикувана януари 2011г. В нея той пише :
.  Повече от един милион души само в САЩ  са вземали ЦДС за пречистване на вода.

• Стотици хора  го произвеждат  в домовете си и го предоставят на много други хора.

• Хиляди хора  го продават след закупуването му от производители.

• Повече от 2 милиона бутилки на MMS са били продадени в САЩ и други страни.

• Повече от 5 милиона души със здравословни проблеми в целия свят са използвали ЦДС .Над 200 хиляди живота са били спасени.

• ЦДС се произвежда в повечето европейски страни, както и в Южна Африка, Австралия, Канада, Мексико и разбира се в САЩ.(Джим Хъмбъл не произвежда и не продава ЦДС бел. на преводача )

Имам продадени  над 50000 екземпляра от книгата си (на английски)” The Miracle Mineral Solution of the 21st Century „ (Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век). Повече от 5 милиона книги  безплатно  са били изтеглени от Итернет. Тя е преведена на  немски, полски, испански, хърватски, литовски, украински, чешки, турски, френски, корейски , японски и руски  езици.  От немския превод на  книгата са продадени повече от 150000 копия . Това са данни от преди 5 години.

В Австралия, Канада, Италия, Нова Зеландия и Испания  правителствата са забранили продажбата на MMS, но това не  намалява продажбите му. Той просто се продава на черно. Държавите губят пари  , защото хората участващи в производството и продажбите на MMS  не плащат данъци. Тези правителства са склонни да лъжат, като изразяват становище противоречащо на известни химични теории и практики,докато много хора умират от липса на MMS.

В САЩ  всички лица, произвеждащи  ЦДС са  променили  етикета и се продава вече като  химикал  за пречистване на питейна вода (което между впрочем прави много добре).(Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 бел. на преводача )Но въпреки че на бутилките MMS са били сложени етикети  с надпис "за пречистване на вода ", то съдържанието е същото и капките имат силата да убиват патогените   в организма. Много жалко, че правителствата по света започват да принуждават гражданите си да прибягват до незаконни практики, за да се чувстват добре.

Както хората се научат  колко важен е ЦДС  за  запазване на тяхното здраве и живот, те ще  започнат да искат от правителствата си да се откажат от приемане  на закони, които пречат на хората да имат свободен избор за здравето си."

Клинични Изследвания на Хлорен ДиоксиД


Отговор на Джим Хъмбъл до съобщението на FDA

  Данните и регламенти на FDА доказват, че ММС наистина действа!

1.
ЦДС ликвидира 95% от болестите: -тук

Проф. Бояджиева:  ЦДС не лекува болести, а повлиява имунната система!

 
- Чудотворният минерален разтвор. Това е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки. Проф. Надка Бояджиева от Медицинския факултет на Медицинския университет в София разясни за "Хоризонт до обед": 
Интервенозната употреба на натриевия хлорит е патентована в Австралия, но не като лекарство. В Европа се използва за изчистване на вода и храни. Хлоритът убива много микроорганизми. Това е дезинфектант. Не бива обаче да преекспонираме употребата му при онкологични заболявания. Има очистващ ефект например при клизми и рак на червата и рак на женските полови органи. Различните видове рак обаче са различни по механизъм на лечение. Има приложение при рак на кожните заболявания. Това вещество не лекува болести, а повлиява имунната система. Знаем за странични ефекти като гадене и повръщане. Много хора имат силно проявена слабост. До този момент няма доказано пряко токсично действие върху нормалните клетки в организма.
Цялото интервю с проф. Бояджиева можете да чуете в звуковия файл.

Сърдечни благодарности на Професор Надка Бояджиева, за проявената обективност. Това е пример, за истински учен и лекар! Да е жива и здрава!

Препооръките при онкозаболявания е да се пречиства водата и с ММС 2 http://www.bilkolechenie.net/product.php?id=374

Препоръчителен преглед на апаратите за диагностика и премахване на паразити: http://www.bilkolechenie.net/text.php?id=27

Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved