0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
Бадемово масло Икаров - 55 мл.


Цена: 2.20 лв.

Чисто бадемово масло плюс натурален антиоксидант. За козметични маски и масаж на лице и тяло. За добавяне към козметични продукти.

Бадемовото масло е класическо масло за кожата - то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и за всяка възраст. Неговият мастен състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие е наричано още 'кожно' масло. Бадемовото масло е най-често използувано в козметиката, а също и като базово масло в аромотерапията.
Бадемовото масло попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Още от древността се използва като масажно масло за бебета и деца. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Описано е във всички фармакопеи и намира широко приложение в медицината. Маслото от бадем не дразни и не предизвиква алергични реакции!
Бадемовото масло се нарежда сред най-мощните природни стимулатори за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, гъвкавостта, засилва блясъка, еластичността.
Бадемовото масло е много подходящо за масаж на тялото.


Тези масла имат състав, подобен на мазнините на човешката кожа. Те попиват бързо и се приемат много добре от всички видове кожа. Тези масла са Бадемовото, Кайсиевото, Прасковеното, Маслиновото и Авокадовото.

Производител: Икаров ЕООД, гр. ПловдивКатегории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved