0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved
изработка на сайт ПАЦКОСОФТ

Категории
Колаген - Нано Хидролизиран


Цена: 42.00 лв.

С напредването на възрастта еластичността на кожата започва да намалява. За предотвратяването на този процес е необходимо набавянето на колаген – вещество, което е естествено намиращо се във всички части на тялото.

Колагенът е главният белтък в човешкия организъм и е основен елемент на съединителната тъкан. Редовният прием на колаген подпомага естествената „подмяна” на колагеновите влакна в кожата, бързо намалява болката при ставни проблеми, възстановява хрущялите, сухожилията, костите, кожата, косата, ноктите и др.  Той укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Липсата или много забавената биосинтеза на колагена предизвиква стареене на меките тъкани и костите (остеопороза).

В резултат от непълноценно хранене, много хора страдат от недостиг на аминокиселини, които са необходими за изграждане на колагена.

 

Хидролизираният колаген осигурява допълнителни количества аминокиселини като глицин, лизин и пролин, които имат специфично приложение в тялото свързано с поддържане структурата на съединителната тъкан и правилното функциониране на клетките. В съчетание с балансирано хранене и физически упражнения той може значително да подобри развитието на мускулите, здравата кожа и подвижността на ставите.

Приемането на хидролизиран колаген като хранителна добавка осигурява правилното съотношение на аминокиселини и помага за естественото му производство в организма.

Колагенът съдържа естествени глюкозамини и хиалуронова киселина, които подпомагат възобновяването на съединителната тъкан и увеличават хидратиращите качества и техния обем – резултат от естествената способност на съединителната тъкан да задържа вода.

Колагенът на капсули е ефективен начин да се замени загубата му при процеса на стареене. Въпреки, че има много локални приложения, като кожни кремове и лосиони, най – ефективният начин  за набавянето му в организма е чрез прием на колаген под формата на капсули.

Хидролизиран НаноКолаген Biominerali сИновационна Нано размерна Технология - 3nm осигурява мигновена усвояемост в организма.

Той е чист натураленпротеин, източник на над 1500 аминокиселини.

Без мазнини и холестерол,без консерванти, без оцветители и без синтетични аромати.

Естествена многофункционална добавка за жизнено тяло, свеж вид и здрав организъм.


Средно съдържание на аминокиселини в Хидролизиран КолагенBiominerali, гр/100 гр. протеин

Аланин

8.9

Аргинин

9.1

1) Аспарагинова

киселина

5.9

Цистин

0

2) Глутаминова киселина

11.4

Глицин

17.5

Хистидин

0.8

Хидроксилизин

1.0

Хидроксипролин

12.9

Изолевцин

1.3

Левцин

3.1

Лизин

4.2

Метионин

0.9

Фенилаланин

2.2

Пролин

13.4

Серин

3.2

Треонин

1.6

Трифтофан

0

Тирозин

0.2

Валин

2.4

1) основни
2) от съществено значение за децата и младежите

 

 

 

Хранителна добавка.

60 капс. в 6 блистера.

Състав: Всяка капсула съдържа 360 мгр хидролизиран нано колаген.

Дозировка: За възрастни и деца над 12 год. до 2 капсули дневно. Да не се превишава препоръчаната доза. Да не се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене!

Да се съхранява на сухо, тъмно и недостъпно за деца място при стайна температура под 25оС.

 

Цена: 42 лв 60 капсули х 360 мгр в блистери.