0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
Коензим Q 10 капсули


Цена: 15.00 лв.
Коензим Q10 е витаминоподобно вещество, което е естествен участник в обмяната на веществата и се среща във всички човешки клетки.

 Същинската полза за здравето на сърцето и всички клетки, преобразуващи енергия, започва с допълнителния му прием. Причината е във факта, че естествените нива на коензим Q10 започват бавно да намаляват след достигане на 20-годишна възраст.

 Според учените липсата му се свързва не само с процеса на стареене, но може да доведе и до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и други заболявания.

 Освен естественото намaляване на количеството коензим Q10 c възрастта, той може да бъде изчерпван и от някои медикаменти, например някои препарати за понижаване на холестерола. Затова е уместно да се съчетае приемането на такива препарати с хранителна добавка коензим Q10.

Действие


- Засилва имунната система. Осигурява непрекъснато производство на енергия на клетьчно ниво.

 - Отговаря за скоростта и качеството на обменните процеси, както и за регенерацията на всички органи и тькани.

 - Изпълнява функцията на мощен антиоксидант, защитавайки организма от пагубното действие на свободните радикали.

 - Осигурява нормалноro снабдяване на клетките с кислород като ги предпазва от хипоксия.

 - Намaлява риска от развитието на сърдечно-съдови заболявания и подобрява кръвообръщението.

 Притежава положителен ефект при алергии, астма и заболявания на дихателната систeма. Добри резултати са постигнати при забавяне процесите на стареене, лечение на затлъстяване, кандидози (инфекции, причинени от Candida albicans), пародонтоза, диабет, прилага се и в лечението на шизофрения. Приемът на долълнителни количества коензим Q10 намaлява симптомите при пациенти с мигрена.

 Коензим Q10 e актyален във всички страни с висока здравна кyлтура. В САЩ е официална хранителна добавка от 1992 г. Около 10 млн. японци го използват ежедневно. В Европа също милиони хора желаещи да съхранят своята младост, работоспособност и високо качество на живот, ежедневно приемат този ценен продукт.

 Приложение и дозиране

  Коензим Q10 ce прилага перорално, предимно за предпазване от сърдечни заболявания и хипертония, но се използва и за укрепване на имунната система, за защита на лигавицата на стомаха и дванайсетопръстника, ускоряване зарастването на язвените лезии.

 Доза от 2 до 4 капсули на ден. Максимална дневна доза - 4 капсули. Да не се приема от деца до 5 години.

 Полезното действие на коензим Q10 настъпва бавно, 2-3 седмици след началото на приема. Тези, които чувстват подобрения само няколко дни след първоначалната употреба, най-вероятно са имали много голям дефицит на коензим Q10.

Състав: всяка капсула съдържа 30 mg Коензим Q10 "Biominerali".

 

Условия на съхранение: на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

 

Хранителна добавка. Продуктът не може да замени пълноценното и здравословно хранене!

Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved