0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
Ацидофилус


Цена: 8.50 лв.
АЦИДОФИЛУС – 60 капсули
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Лактобацилус Ацидофилус е естествен пробиотик, който присъства във флората на стомашно-чревния тракт.
Редица изследвания сочат, че при много хора този пробиотик е в недостатъчно количество.
Флората в стомашно-чревния тракт при около 80% от жените и над 40% от мъжете е променена (вследствие на ферментационните процеси).
Ацидофилус /Lactobacillus acidophilus/ е източник на полезни чревни бактерии и е по-мощен под формата на капсули или гранули, отколкото в киселото мляко. Присъства в културата, която се използва в соевите, млечните и съдържащите мая продукти. Редовното приемане на ацидофилус поддържа чисти червата. Много лекари предписват ацидофилус при антибиотично лечение през устата, защото антибиотиците унищожават полезната чревна флора и често причинява диария и прекомерно развитие на гъбата Candida albicans. Тази гъба вирее в червата, влагалището, белите дробове, устата, пръстите и под ноктите. Обикновено изчезва след няколко дни усилена употреба на култура на acidophilus.
 Ацидофилус премахва лошия  дъх, който се появява от процесите на гниене в червата, констипацията и газовете. Може да се използва като помощно средство при акне и други кожни проблеми.  Освен това укрепва имунната система, която отслабва с възрастта, и помага на жените в менопауза, които са по-податливи на гъбични инфекции на влагалището поради сухота в резултат на естрогенния спад.
Лактозата допълнително стимулира развитието на чревната флора. Това е важно, защото полезните бактерии могат да умрата само за пет дни, ако не им се подава някаква лактоза под някаква форма. Като хранителна добавка ацидофилус е добре да се употребява по 2 капсули 3 пъти дневно.

Приложение:

• Ацидофилус създава условия за развитие на  жизнена естествена флора в стомашно-чревния тракт.
• В резултат на физиологичното развитие на Лактобацилус ацидофилус се подкрепя дейността на стомашно-чревния тракт
• Хранителната добавка „Ацидофилус” повишава многократно функционалния капацитет на храносмилателния тракт като подпомага способността му да усвоява бързо постъпилата храна.
• Лактобацилус ацидофилус е един от най-важните пробиотици,  регулярният му прием ще осигури оптимално количество жизнени лактобацили и ще създаде условия  за допълване на естествените нужди на организма .
• Хранителната добавка” Ацидофилус” подкрепя добрата перисталтика и храносмилателния комфорт.

Състав: всяка капсула съдържа Lactobacillus Acidophilus (7.5х109 CFU/g) -  200 мг.  и лактоза - 50 мг. Препоръчваната дневна доза от 6 капсули съдържа: Lactobacillus Acidophilus (7.5х109 CFU/g) -  1200 мг.  и лактоза - 300 мг.

Начин на приложение и дозировка: по 2 капсули 3 пъти дневно, по време на хранене.

Противопоказания и странични ефекти: не се наблюдават.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добвка не замества разнообразното и балансирано хранене.

Съхранение: на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Срок на годност: 3 години от датата на производство.

Произведено: от „Буров” – ЕООД,
Производствена база: „Ренифарма” – АД, гр. Дупница, ул. „Тютюнева долина” № 20.
ТД – I - 1584

Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved