0 продукта
(0.00 лв)

Категории
СИРИУС -Д


Цена: 30.00 лв.
СИРИУС -Д  може да поръчате с бутон купи или да се обадите  на телефон    0899937677    или 0893340131                 

Регистрация: Удостоверение за регистрация по закона за храните №165/20.12.2010 г. с регистрационен № BG 0704013. Лицензиран от Министерство на здравето, рег.№ 02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз /ЕС/  по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г.

"Сириус -Д"  подобрява репаративната регенерация на всички тъкани и органи.  Сириус- Д е хранителна добавка, която основно съдържа натурални водоразтврорими животински белтъчини. Известни са много хранителни добавки, които се препоръчват като източници на белтъчини. Всички тези добавки съдържат или мономерни аминоклиселини или неразтворими протеини. Първите при приемане причиняват дисбаланс при храносмилането. Вторите се усвояват по- трудно и по- бавно, което вече с нищо не ги отличава от обикновените хранителни източници на белтъчини. В много случаи са необходими източници на белтъчини, които първо да съдържат всички видове аминокиселини и второ много бързо да се усвояват. Единствен засега такъв продукт е хранителна добавка „Сириус Д”. Тя съдържа нискомолекулни ( олигомерни) полипептидни вериги, които съдържат всички видове аминокилелини. Бързото усвояване на този тип белтъчини от човешкият организъм довежда до много бързото възстановяване за всички дегенаративнопроменени тъкани и органи. Продъктът е напълно натурален, безвреден и не причинява никакви неблагоприятни странични реакции. Той единствен допринася комбинирано със съответните лекарски препарати за по- бързото възстановяване на нормалното състояние, както на различните тъкани и органи, така и на целия организъм. Продъктът е незаменим при възстановяването на организма след всички видове дегенеративни и автоимнунни заболявания.

Продуктът  повлиява хронични и често нелечими заболявания, предпазва от фината радиация, която клетките ни поглъщат ежедневно от мобилните безжични мрежи.

Благодарение на тази формула в организма ни влизат свръхчисти аминокиселини и полизахариди. Тези прости на глед съставки представляват строителния материал за всички тъкани и органи! “Сириус-Д” ги конфигурира в изключително прецизна молекулна комбинация." Сириус - Д " е съчетание на белтъчъни, аминокиселини и извлек от определени растения, който веднъж постъпил в организма ни задейства вътрешните му енергийни механизми на самовъзстановяване. Този продукт възстановява абсолютно всички увредени тъкани и органи в нашето тяло и ги регенерира с нова, чиста, био-активна тъкан!

 „Сириус – Д” е храна, която възстановява всички тъкани и органи.  Без аналог в света!!!

Състав: Натурални хранителни продукти, линейни модифицирани протеини, полиаминогликани и хранителни вещества, които не се съдържат в обикновената ни храна. Няма консерванти и ГМО . Получен от водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела, природосъобразни продукти.

Как лекува: Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. „Сириус – Д” не само  поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно- гранулозната / цикатриксова/ тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, бактериални и автоимунни процеси, лъчеви поражения и др. Организма разпознава цитрикосовата тъкан като нормална, но тя е нефункционална и води до влошаване на всички органи. Известно е , че прилагането на каквито и да било други медикаменти и хранителни добавки, не могат да доведат до превръщането на гранулозната тъкан в нормална.  Продуктът подобрява микроваскуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Прочиства всички кръвоносни съдове от шлака и плаки, отпушва ги при нужда, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан. Премахва шипове.

Лечение на болести нелечими от официалната медицина:

1.Опорно- двигателен апарат. Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите,дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес.

2. Сърце и кръвоносна система. Възстановява след инфаркт и инсулт и предпазва от тях. Коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония.

Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето- регенерира ги.

Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул.Сърдечна недостатъчност.

Анефризъм и стеснение на аортата. Отпушва и регенерира финните кръвоности съдове в мозъка и премахва склероза. Чакащи за трансплантация на сърце могат да се възставовят напълно.

3. Очни болести. Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото.

4.Бъбреци. Възстановява бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация.                                  Раздробява кабъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.

5.Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.

6. Стомашно- чревни.  Гастрит. Колит. Гастроезофагиален  рефлукс.  Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.

7.ХОБС  /хроничен обструктивен белодробен синдром/.

8.Лъчева болест. Възстановява след лъчетерапия и химиотерапия. Предпазва от фината радиация на мобилни телефони, компютри, безжични мрежи.

9. Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.

10. Диабет. Премахва последствията. Декубитални рани и др.

11.Последствията от подагра. Шум в ушите. Камъни в жлъчката.

12.Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза.

13. Автоимунни. Лупус. Множествена склероза. Синдром на Сьогрен.  Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

14. Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително - тъканна малостойност. Незарастващи рани.

15.Подпомага забременяване: Възстановява и укрепва съединителната тъкан след аборт и операции.                         Резорбира кисти, миоми.

Други ефекти:  1.Козметичен: Премахва целулит. Отслабване. Премахва белези. Подмладява кожата.

2.Профилактика: Няма да получите инфаркт, инсулт, високо кръвно налягане, очни проблеми, ставни проблеми, никога нужда от байпас. Забавяне на стареенето. Засилване на имунната система. Подобряване подвижността на ставите и плътността на кожата. Подмладяване.

Начин на употреба: Приема се на гладно сутрин и вечер около половин час преди ядене с кисело мляко, плодови сокове, бульони, вода и всякакви други течности. При тежки и хронични случаи: на хора до 60 кг.  2 с.л. с връх сутрин и 2 с.л. вечер и стига за 5 дни една опаковка. Над 60 кг. по 3 с.л. сутрин и 3 с.л. вечер за първите 10 дни. С 1/2  лъжици по- малко вторите 10 дни. След това може с по една с.л. по малко до края на лечението. Профилактичния прием може да бъде по 1 с.л.на ден и една опаковка стига за близо 20 дни. Приемането на 4 - 6 с.л. дневно за повече дни съкращава дните на възстановяване на тялото. 

Сириус - Д  е пухкава и вкусна прах наподобяваща пудра захар или мляко на прах с много приятен вкус за всеки и е запечатана в пълно до горе пластмасово бурканче от 360 мл.  Нетното тегло на храната е 100 гр.

Курсът на лечението е индивидуален. Предозиране няма. Противопоказания няма.

Желателно да се приема  около 3 месеца за трайни резултати.                    

 Съхранение: При стайна температура .  Трайност 2 години.

Може да се приема от бебета над 2 месеца, бременни жени, кърмачки и от хора във всякаква възраст.

Въпросите за приемането на Сириус - Д  са хиляди за различните заболявания. Нека всеки да знае, че Сириус -Д  може да се приема от всеки и при всички видове заболявания, дори и да не са описани в сайта. Не пречи на приемането на други медикаменти и лечения.

Много добре ще се отрази на кожно ставни проблеми приемането на допълнително Хиалурон и Колаген  http://www.bilkolechenie.net/product.php?id=186

Тегло  
Употреба с лечебна цел
Профилактика

Начална ударна доза при тежки състояния- пие се 5-7 дни
Три месеца
Неограничено време

до 60-65 кг.
по 1 супена лъжица два пъти на ден - 1 сутрин и 1 вечер
по 1 супена лъжица веднъж на ден
по 1 супена лъжица 3-4 пъти седмично

над 65 кг.
по 2 супени лъжици два пъти на ден - 2 сутрин и 2 вечер
по 2 супени лъжици на ден - 1 сутрин и 1 вечер

по 2 супени лъжици - 1 сутрин и 1 вечер 3 - 4 пъти седмично
Препоръка: Добре е да се ограничи приема на белтъчини и мазнини. Изключете маргарин, мас и масло. Желателно е прием на витамин А или рибено масло за засилване на възстановяването.

При много тежки заболявания е желателно да се спазва хранителен режим с пресни и екологични плодове и зеленчуци. Желаещите да се консултират за изготвяне на индивидуален хранителен режим от диетолог Огнян Симеонов могат да го направят от сайта или на скайп адрес: dietolog   Диетолог Огнян Симеонов горещо Ви препоръчва филмите: Food Matters (Храната е от значение) http://www.foodmatters.tv/ или Cancer Is Curable NOW (Ракът е лечим СЕГА) http://www.canceriscurablenow.tv/  Forks Over Knives / Вилица или скалпел? (2011)   Безплатно може да ги свалите от:  http://www.kolibka.com/2.html  и още много интересни филми на: http://www.bilkolechenie.net/text.php?id=26

повече информация за сириус Д : http://www.bilkolechenie.net/news_detailed.php?id=219 

 

 


Този сайт има информативна цел, той не може да се счита за здравна препоръка и не заменя Вашата лична консултация с лекуващия Ви лекар.
Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved