0 продукта
(0.00 лв)

Категории
Полезно

"СИРИУС - Д" "SIRIUS - D“


СИРИУС -Д  "SIRIUS - D   

Това е изцяло природосъобразен продукт, получен от натурални водоразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела и природосъобразни продукти.  Негов създател е професора по химия Димитър Димитров.

 Повлиява чудодейно хронични и често нелечими заболявания.Тайната се крие в  специалната формула на  “Sirius-D”.Благодарение на нея в организма ни влизат свръхчисти аминокиселини и полизахариди. Тези прости на глед съставки представляват строителният материал за всички тъкани и органи! “Sirius-D” ги конфигурира в изключително прецизна молекулна комбинация, която регенерира тялото ни- тази скрита възможност е заложена в биологията на тялото ни. Професор Димитър Димитров беше вдъхновен в търсене на истината как да излекува чакащото си за трансплантация сърце.

"  Преди 25 години, когато трябваше да умра от сърдечна аритмия -мой колега, сърдечен хирург ми даваше 6 месеца живот. Бях изправен пред смъртта. И си мислех „Добре де, няма ли такова нещо, което да може да резорбира увредената тъкан и да създава нова, работеща?”. Посветих се на изследвания в тази насока. И ето -  днес живея! Аз бях опитната мишка. В продължение на 8 години изследвахме продуктът и правихме опити с животни във ВМА.  В продължение на 12 години правим успешни опити с хора. Мой приятел сърдечен хирург, който беше на прага да спре да работи, защото сам имаше проблеми със сърцето, ръцете му трепереха – днес не само оперира успешно,но и вдига хора на крака с тази храна."

  Тази храна не лекува. Ако има възпалителен, инфекциозен процес  тя не може да го спре, но когато този процес свърши всичките си бели, храната Sirius-D идва, за да възстанови всички поражения. В резултат на абсолютно всяко заболяване, независимо в коя част, орган, или тъкан на тялото, тази тъкан се деформира. Клетките се задръстват, спират да функционират правилно и настъпва огромен стрес за тялото. Дали това ще се прояви като нефункционираща тъкан в мозъка, запушени кръвоносни съдове и доведе до инсулт, дали ще бъде разкъсан, разтегнат мускул, сухожилие, наранена костна тъкан, абсолютно винаги се образува гранулозна фиброзна тъкан. Най-лесно можете да го видите,  ако имате белег. Тази цикатриксова тъкан никога не изчезва напълно, стои втвърдена и всъщност не функционира като останалата част от здравите тъкани. Сириус-Д премахва тази нефункционална тъкан и на нейно място изгражда чисто нова, напълно здрава и функционираща тъкан. В резултат -  клетките спокойно дишат, хранят се, размножават се, освобождават се всички запушвания.  В един случай на инсулт например притискат деформираните кръвоносни съдове и не позволяват на мозъка да изпраща ясни сигнали към всичките центрове, респективно- части на тялото. Така човек остава или със засегнат говор, или тактилна чувствителност, неподвижност и прочее. Сириус-Д просто подменя неработещата тъкан, а новите клетки, които се изграждат, фунционират идеално и премахват пораженията. Продуктът премахва различни дегенеративни проблеми. Това се дължи на уникалните му свойства да набавя вещества, които по естествен начин след определена възраст не могат да се усвояват от организма, а са необходими, за да се храни съединителната тъкан.

  В своята същност  тялото е изградено от една и съща клетъчна структура. Градивният материал е белтъка. Най-бързо и силно се повлиява сърцето, после мозъка, вътрешните органи, крайниците. Всички органи, в които протича кръвния поток. Единствено ставите остават на последно място, защото до тях подруг път достига по-малка част от веществата, които приемаме. Дали ще имаме проблем в мозъка, в панкреаса, в сърцето, или окото – тъканта е изградена от един и същ  материал. И там където има нефункционираща наранена тъкан, Сириус-Д започва да изгражда нова.

Какво представлява Sirius-DОтвъд сложните биохимични формули това е храна, която веднъж постъпила в организма ни задейства вътрешните му Енергийни механизми. Така стартира процес на чудодейна регенерация и оздравяване.  А именно – възстановяване на всички увредени тъкани и органи в нашето тяло!"

“Sirius-D” - повлиява благотворно тялото като довежда до излекуване на хронични и напълно нелечими от официалната медицина заболявания. Панацея или самовнушение, тук няма да спорим. Доказателство е самият професор и всички напълно излекувани и радващи се на здраве хора. Какво казва за официалната медицина  Dr. Peter Glidden - 15 000 медикаментозно лекувани американци умират месечно от лекарства. Вижте видеото: http://vbox7.com/play:d4208c316b   или http://www.youtube.com/watch?v=8gUJnUEzem4 

Изводът е един - вярваме или не тази чудотворна храна хармонизира функциите на организма.  “Sirius-D”  вече се препоръчва от редица доктори, защото не са един и два случаите им, при които уникалната хранителна добавка е имала благотворен, изцелителен ефект. “Sirius-D”  се предписва от най-даровитите екстрасенси-диагностици, биоенерготерапевти, акупунктуристи, знахари и хомеопати  като подпомагаща, засилваща и поддържаща оздравителния ефект от съответния алтернативен метод на лечение.

 “Sirius-D” е дал феноменални  резултати при отстраняването на следните здравословни проблеми от човешкия организъм. Изброените тук обаче далеч не са всички,  тъй като редовно се споменава от приемащи “Sirius-D”за нови и нови заболявания, с които панацеята се е справила:

  1.Лекува дори и най-безнадеждните спортни травми. Възстановява скъсан минискус и ахилес без оперативна намеса! Положително въздействие има при дегенеративни заболявания и проблеми на целия опорно–двигателен апарат, дължащи се както на травми, така и на стареенето и амортизирането на тъканите и ставите. Всякакви обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа. “Sirius-D” повлиява положително или напълно възстановява. Регенерира и връща времето при дегенеративните промени в хрущялната и костната тъкан (шипове).

2.Прочиства кръвоносните съдове от шлака и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Чрез отпушване и регенерация на финните кръвоносни съдове в мозъка и очите продуктът повлиява изумително положително склероза, множествена склероза и редица офталмологични заболявания (Виж "6").

3.Възстановява чудодейно организма след прекаран инфаркт и инсулт. Възстановява и поддържа еластичността на тъканите на всички кръвоносни съдове, което прави “Sirius-D” високоефективен при сърдечни заболяванияи профилактикана коронарна и исхемична болест на сърцето, както и разширени вени, хипертония, колит, гастрит, образуване на рани от диабет, хемороиди.

4.Хора споделят за добри резултати при порок (дефект) на клапите на сърцето. Както и бронирано сърце (рестриктивен перикардит); Декомпенсация на сърдечния мускул; Аритмия.

5.Помага на бъбреците при хора, поставени на хемодиализа и чакащи трансплантация! Раздробява камъни в бъбреците.

6.Показва удивителен ефект като облекчава или напълно изцелява следните очни болести: диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата, дегенерация на макулата, глаукома, перде.

7.Възстановява организма след химотерапия и лъчетерапия! Чудото е установено многократно и при лабораторни тестове. Резултатите показват по безспорен начин ефективността на “Sirius-D” при облъчване на живи организми с радиация далеч над допустимите норми. При приемащите тази храна вместо дегенерация и смърт се наблюдава възстановяване и връщане към нормалните физиологични показатели. Т.е. регенерация и живот!

8.Стабилизира хармоничните функции на организма при Диабет. Нормализира хормоналния дисбаланс при проблеми с щитовидната жлеза. Показва добри резултати при МС (Множествена склероза).

9.Проблеми и травми на опорно – двигателния апарат вследствие на спорт или напреднала възраст - стави, кости. Значителен напредък се отбелязва при раздвижването на болни от детски паралич.

10.Цери цироза на черния дроб, както и чернодробна стеатоза.

11.Повлиява към възстановяване при коксартрозни изменения на ставите. Гонартроза, дископатия, дискова херния.

12.Има удивителен успех при всякакви проблеми с тъканите в тялото – вродена съединително-тъкънна малостойност, сколиоза, системна склеродермия, Синдром на Рейно

13. “Sirius-D”  е единственият познат лек за редица автоимунни заболявания, сред които - ревматоиден полиартрит (възтановява увредените ставни хрущяли), Синдром на Сьогрен, Лупус еритематодес, Синдром на Хашимото

14.Козметичен и естетичен ефект - подмладява кожата.

15.Възстановява и укрепва съединителната тъкан преди и след операции и аборт, с което подпомага бъдещо забременяване. Отлично се справя със случаи с многократни рецидиви, като незарастване на рани и тъкани след операции (напр. хернии и др.)

 Дълголетие с “Sirius-D”

Фактът, че няма да получим инфаркт, инсулт, хипертонична болест, отлепване на ретината, диабет, ставни проблеми, никога няма да ни се наложи байпас на сърцето, е достатъчно основание да приемаме “Sirius-D” профилактично. По 2 чаени лъжици 3-4 пъти седмично (за хора с тегло до 65 кг). И по 4 чаени лъжици – 2 сутрин и две вечер 3-4 пъти седмично (при тегло над 65 кг).

Човешкото тяло се регенерира приблизително до 20-годишна възраст, след което започват дегенеративни процеси, известни като остаряване на тялото.

“Sirius-D”  е революционно откритие, единствено по рода си в света. То набавя в организма вещества, които след определена възраст не могат да се усвояват от тялото чрез храната независимо, че са необходими за съединителната му тъкан. Но успоредно с това забавя процеса на стареене, защото отстранява един от основните проблеми пред регенерацията. Това е гранулозно-фиброзната тъкан, която се образува вследствие на дегенерацията, травми, прорязвания, операции, изгаряния, увреждане на тъканите и органите, вследствие на годините. Хранителната добавка подобрява и еластичността на съединителната тъкан и оказва благотворно въздействие върху подвижността на ставите и плътността на кожата. Засилва имунната система. При профилактичен прием намалява риска от инфаркт, инсулт и хипертония.

Дозировка: 10 до 20 гр. (1 или 2 супени лъжици) на 24 часа, които се разтварят в кисело мляко, бульон, супа или друг вид храна, като се разпределят на 2 приема през 12 часа на гладно – сутрин и вечер. Приемането на дозата да става 1 час преди същинското хранене.

Препоръки:

1.При тежки нелечими и хронични случаи трябва да се приема  минимум 3-4 месеца. Препоръчително е курсът да стартира с ударни дози от 2-3 супени лъжици (с.л.) сутрин и 2-3 вечер в продължение на 10 дни до две седмици. След това дневният прием на панацеята да се намали до 1-2 с.л. сутрин и 1-2 с.л. вечер. Обръщането на нелечим процес е строго индивидуално и зависи от степента на увреждане и регенеративният потенциал на самия организъм.

 2. С приема на  “Sirius-D” да се ограничи приема на тежки белтъчни храни и твърди мазнини. Желателно  е да се консумират крехки меса или риба. Най-добрият заместител на месото според диетологът Огнян Симеонов е  сайтан или темпе. Не предизвиква никакви нежелани странични ефекти с изключение на доказани алергии към белтъчини храни или при лекарско предписание за ограничен прием на белтъчни храни.          

Може да се приема от бебета над 2 месеца, бременни жени и всички други възрасти.


Желаещи да закупят с безплатна доставка  “Sirius-D” :   http://www.bilkolechenie.net/product.php?id=329

                                                         
 

Този сайт има информативна цел, той не може да се счита за здравна препоръка и не заменя Вашата лична консултация с лекуващия Ви лекар.

 


rainova
2015-10-23
Аз съм го пила от 7 месеца за кисти на гърдите, пиелонефрит, дискова херния, стенокардия.Всички тези болести , които ги изписах вече ги нямал Сириуса няма никакви странични ефекти, даже може да се взима и от много малки деца 2 год. Бъдете здрави!
елисавета
2015-06-11
1 бройка
Елица Борисова
2013-01-24
Възможно ли е от приемането на сириус да се получи зачервяване и парене на стъпалата.
Eлица Борисова
2012-11-16
На какъв тел може да се поръчи истинският Сириус Д

Име
Коментар

Въведете числото от картинката


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved